tisdag 4 februari 2014

Mysdagar passerar stilla förbi...

Eller något i den stilen åtminstone ;)
 
Med maken & båda våra döttrar har jag lugna dagar med lek, film, mys, Vinsterstudion, kaminen tänd & den svåraste frågan "vad ska vi äta till middag". Man känner hur mycket lugnare och tryggare man är med andra barnet, man gör saker annorlunda och är mer självsäker.
 
Det enda smolket i bägaren är amningen. Lilla Moa och jag sliter lite med tekniken och just nu har jag sår på bröstvårtorna som gör fruktansvärt ont. Men det har börjat vända & BVC (som var på besök igår) bekräftade att vi nu gör rätt - vilket även Moas vikt visade, från 4015 g i fredags vid utskrivning till 4220 g igår. Så jag hoppas snart vara sårfri.
 
Vill så gärna amma och tänker inte ge upp, men ska ärligt erkänna att när man krullar tårna av smärta & funderar på om man hellre vill föda barn igen, ja då förstår ni nivån på det hela. Förutom det fungerar amningen bra, hon äter var tredje/fjärde timme på dagen och mer på kvällarna, precis som det ska vara :)
 
Idag har vi även invigt barnvagnen & gått en promenad i soligt vinterväder. Gick till lekplatsen så att Nellie fick leka av sig lite, handlade lite & hämtade ett paket med tyg jag ska sy ett babynest av.
 
Dagens bild blir lite enkla kort, som ibland är kul att göra!
 
 

Amning & sen nattedags står på schemat nu, hej så länge!

1 kommentar:

Cecilia sa...

Låter underbart!!

Gillar dina små kort skarpt! Blir till att löpa ett nytt paket snart med en blandning flr de går åt här!