måndag 14 april 2008

Allt gott för...

något ont med sig?! Eller hur det nu var :0)
I alla fall tog jag med ena katten ut i trädgården häromdagen (hon har koppel) & det blev även en repris igår... Nu går hon omkring, natt som dag & låter som den döende dandyn... Ja, jag vet vad ni tänker, låt henne bli utekatt... Men (& tro mig, jag har många argument!)

1. Hon är en vit långhårig katt=dusch & bad var dag (hon gillar lera...)
2. När hon ser en katt som är 20 ggr större än henne tänker hon: "Anfall e bästa försvar" & rusar på den andra katten! Hon förstår inte, aha, den här katten kan sätta sig på mig. (BOKSTAVLIGEN!)
3. Hon är livrädd för gräsklipparen, bilar, cyklar, ankor, humlor (nja, där överdrev jag allt... Men det blir ett jävla spingande åtminstone...
4. Och den värsta anledningen av de alla, hon har världens hönsigaste matte... Jag vet... Men jag kan liksom inte hjälpa det :0)

Så, är det någon som har några ANDRA tips?

Annars lever livet, igår gjorde jag, sambon & ett kompispar + junior Bokskogen. Vi lyckades traska i backarna 7 km med barnvagn, kände mig mycket hurtfrisk faktiskt! Det känns i kroppen idag, härligt!

Och i lördags höll jag & en annan tjej i en bästa kompis möhippa! Vi var 11 st & började med skivinspelning, fortsatte på linedancing & sen laserdome! Jag var riktigt nervös inför laserdome men det var hur kul som helst! Tyvärr hade vi 30 ettriga killar i 8 års-åldern som sköt mig hur många ggr som helst (ok, jag vet man ska titta bakåt också men...), så till slut väste jag till en av dem: "Stick härifrån, annars sätter jag mig på dig"... Ja, vaddå, någon fördel får man väl ha av sina extrakilon?! ;0)

Vi avslutade på Elysée med fondue, strawberry Daquiri på Harrys & 50-åriga ragg på Swing Inn. Sista gången jag satte min fot där... De kallar det visserligen Jurassic park men... jag har redan en pappa, tack!

På kortfronten e det lite upp & lite ner... Jag kan göra 4 kort en kväll, sen inget på en vecka... Men här kommer i alla fall en del av den senaste tillverkningen...

Just nu vill jag att det är:

- 23 maj & dags för eurovision!
- 26-27 april & dags för scrapevent!
- 14 juni & dags för Bon Jovi-konsert!
- v.31 & dags för semester!


En av de nyare Magnoliorna, färglagd med akvarell, Grattis-stämpel från Inkido (älskar runda textstämplar!) & en massa söta knappar. Papper Maja design!Hängel-stämpel färglagd med distress, papper bla Crate Paper.
En Magnolia till & även grattis-stämpeln fick hänga med här, rub-ons HG, glittret på blommorna är stickles.

Vi hörs snart igen! Lämna gärna en kommentar, det värmer alltid!3 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Hur gammal är katta!
Hon är inte i friartagen?

Kram Maud

Anonym sa...

Helt fanatstiskt fint, också sugen på rött, blått och vitt - ska se om jag får i hop det.
Passar bra till 17 maj kort!
Ska uppdatera min länklista!

Scrapkatt sa...

Ljuvliga kort!! Gillar speciellt kortet med knappar, hur fint var inte det? Du är så duktig!!

Angående katten.. en av våra katter hade vi också i koppel på "promenad" (om man nu kan kalla det promenad att gå med katt ;-)) när vi bodde i lägenhet. Sen köpte vi villa men kunde inte flytta in i den direkt - så vi bodde hos mina föräldrar några veckor, katterna inomhus.. då börjar en av våra katter kissa inomhus.. i soffan, mattorna osv.. (behöver jag tillägga att min mamma inte blev glad?). Det var i PROTEST för att hon inte fick vara ute! Då vi flyttade till villan blev hon utekatt - för det har hon minsann bestämt själv.. ;-) Inget mer kissande inomhus numera, förutom i lådan då.. ;-)