torsdag 17 april 2008

Snart är det helg...

med början efter jobb imorgon då det blir after work på Lemongrass, lite god mat i trevligt sällskap, kul!
På lördag vankas årets första uteloppis & på kvällen är det drinkkväll med tjejerna :0)
På söndag ska köket mätas, vi ska till Europaportens loppis (om vi hinner) & sen ska vi se min lillebror spela fotbollsmatch! De har lovat fint väder till helgen & på tisdag ska det bli över 15 grader! Härligt, det är lättare att komma ut & röra på sig när det är ljust & ljummen temperatur!
Så ja, hela helgen är inbokad & nästa helg blir det väldigt nervpirrande, då ska jag till Scrapevent i HGB, lite nervös för jag känner ingen & jag har inte scrappat särskilt mycket på sistone. Men det kanske behövs en spark i ändan för att komma igång? Foton & material är ju inget problem..!
Om det är ngn själ där ute som ska till Helsingborg, skriv gärna en kommentar! Och ni andra med för den delen!

Idag kommer det två kort utan stämplar. Jag går & väntar på lite nya hängel-stämplar, har ni sett de nya? Ursöta!

Litet stitchery-kort med massa olika papper & chipboard-figurer som jag köpte i Göteborg!

Närbild på söta grisen! Liknar den Maileg-grisen jag vill ha i tyg :0)

Filtblommor från Panduro med Love Elsie-knappar

Närbild på filtblomman med alla lager!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tack!!! Jag samlar på allt man kan ha mer än ett av - jag började med kortmakeri i höstas och har ju köpt mer hänglar och magnolior än vad jag vågra skriva här... har liksom målat de flesta men inte gjort kort av dem - jag är egentligen en LO-fantast, men nu är jag inne i en svacka då jag bara vill shoppa och sortera och klappa på mina saker . sjukt va?

Det verkar kul med event - jag hade aldrig vågat åka på sånt hade jag åkt hade jag väl suttit där med tunghäfta och total handlingsförlamning

jag har surfat runt här inne och tycker du gör så mycket fint!

Anonym sa...

Jag målar mest med distresser och då använder jag vanliga albumsblad, det suger jämt, men tar man för mycket vatten (jag gillar ljusa färger - och använder massor av vatten), så är det lätt att det blöder. Det händer att jag tar baksidan på akvarellpapper men jag är inte förtjust i det - men det blir väldigt fint om det inte blir flammigt.

Till PM och kavarellpennor använder jag - hmm albumsblad

Gårdsromantik sa...

Vore kul att få se bilder från det där evenemanget - verkar vara en ny folkvåg!

Kram Maud

Monitor de LCD sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Monitor de LCD, I hope you enjoy. The address is http://monitor-de-lcd.blogspot.com. A hug.

Celular sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Celular, I hope you enjoy. The address is http://telefone-celular-brasil.blogspot.com. A hug.