söndag 8 juni 2008

Korthårig & nybadad!

Idag har det varit underbart väder & vi invigde stranden i Kämpinge, 20 grader i vattnet & årets första dopp är gjort, inte illa! Hoppas sommaren går i samma väder, me like!
I lördags hade vi så sista kursen före sommaruppehållet, det var sjukt varmt & jag hade huvudet i en balja (ok, lite överdrivet men...). Som vanligt var det en trevlig tillställning med glada människor, tyvärr dök inte 3 personer upp... Tycker det är så tråkigt att folk inte kan respektera sådant, i synnerhet som vi hade en diger reservlista vi kunde betat av om vi bara hade vetat. Skäms på sådana människor!
Nog gnällt om det, jag är ju numera ett hårsvall lättare, känns mycket bra! Och inte en endaste tår fällde jag över testarna på frisörgolvet, utan jag är supernöjd! Här kommer faktiskt lite före-efter-bilder så får vi se vad reaktionerna blir? Jag har fått kommentarer från super till nja, man vänjer sig kanske, så det verkar spridda skurar! men hur som haver, huvudsaken (bokstavligen!) är ju att jag är nöjd!


Före

Och efter!


Och så lite kort, jag lyckades knapra ihop 6 st i fredags! Så här kommer lite inspiration för er få som pysslar i det fina vädret!
Ett enkelt kort med Magnolia-kille! Papper Dream street & crate paper, siffrorna är Thickers.
Litet retro-inspirerat kort med massa smått & gott, bl a öljetter, nalle från lagerhaus, fjäril rubon Hambly & filtcirklar från Scrapaddicted, papperna är BG, kant klippt med scalloped Fiskars.


4 kommentarer:

Hjärtat Mitt sa...

Jag tycker att det blev jättebra!
Måste kännas skönt nu i värmen oxå.

Trist med de uteblivna deltagarna. Man kan ju tycka att det hör till vanligt hyfs att höra av sig, om man inte kan komma.

Kram Mari i Marieholm

Anonym sa...

Så bra det blev med nya frisyren och vilka underbara kort du gjort!
Jag gillar färgställningarna, superläckert!
//Malin

Gunilla/Nilla sa...

Du skull hojtat när du var i Kämpinge så kanske vi hade setts!!!
Tycker att du blev SUPERfin på håret, sommarfrisyr!!
Dina kort är SUPERfina. Gillar färgerna och sååå snygga detaljer. Vad färglägger du med?
Ha en underbar dag
kram

Erica sa...

Underbara härliga kort!
Tycker du blev jättefin i håret! Har själv långt hår men vågar inte riktigt klippa av det.. trivs i det, men det blir lite tråkigt ibland. När jag blir 40 kanske.. vi får se.. ;-)