fredag 13 juni 2008

Pass pillet & pengar..!

Nu är det fredag morgon, tänkte lägga ett litet inlägg innan vi sticker. Som van packare tog det 20 min att packa & då har jag ju ändå fyllt min lilla handbagage-väska, hi hi. Det viktigaste är ju pillet, pass & pengar, då klarar man sig! (& i mitt fall även lite charmig astmamedicin...)
Jag tänkte passa på att bli lite känslosam, vill bara tacka de som är & hälsar på, lägger kommentarer & gör att jag tycker det är så kul att blogga! Det finns inget bättre beröm än att likasinnade tycker man gör fina kort, ni kan ju tekniken liksom, hi hi. Och till alla mina stammisar; morfar, mamma, Gittan m fl, det är kul att veta att ni tittar in ;0)
Så, stor kram till er alla!

Här kommer världens sötaste stämpel från Rachelle Anne Miller (& ja, hon har tusen andra världens sötaste stämplar till, hi hi). Denna är färglagd med akvareller, papper från MME m fl, grattiscirkeln är en stämpel som färglagts & fyllts med 3D-lack, fjärilen är från Panduro & bandet från Stof & Stil, snirkliga vita rub-ons Hambly.

5 kommentarer:

Gunilla/Nilla sa...

Stoff och Stil är en bra shop när man vill ha "pynt" till sina kort.
Ett läckert kort har du fått gjort. Fina färger, söt stämpel och så läckert med 3D-lacken.
Nu får du ha en riktigt trevlig tur.
Kram och trevlig helg
/GUnilla

Anonym sa...

Urmysigt kort och alltid lika fint!
Hoppas du får det bra i Bryssel, Nu åker vi snart norröver till mygg och midnattsol och en förmodad kyla - kanske behövs lite av det också efter denna otroliga hetta vi haft här hos oss!
Tjohoo - så höres vi
//Malin

ciiccii sa...

Här har jag aldrig kikat in förr.
Vilka fina kort du gör och jag måste säga att du var modig som klippte av dig håret.
Jätte fin blev du.

Erica sa...

Håller med, Rachelle Anne Miller har många världssöta stämplar.. ;-) har många favoriter. Har du sett att det släpps nya hos Magdas bland annat till hösten, eller var det augusti.. jag kommer att bli ruinerad!! ;-)
Ha en trevlig fortsättning på helgen!
Kram, Erica

petra/paradise sa...

Nämen så sött!!! Håller med dej om stämplarna! Men de är lite svåra att färglägga tycker jag..men du har fixat det galant! =D
FInt dekorerat!
Många kramar Petra