onsdag 4 juni 2008

Några nya kort...

blir det idag! Har nu inte mindre är 23 (!!!) kort som ligger & väntar på att bli gjorda, hm, tur att det är långhelg...
Imorgon ska jag klippa mig, jag har typ haft långt hår sen jag var sex år & nu ska det bli en kort page, rätt nervöst faktiskt! Men det känns som man aldrig har nån frisyr, antingen är det tofs eller utsläppt, så därför åker håret imorgon! Har tänkt på det jättelänge innan jag vågade beställa tid. Men om inte annat så har det ju en fördel med sig, man tappar ju lite extra vikt, hi hi! Jag har nu traskat hos viktväktarna i snart två månader & gått ner 5 kg, himla glad! Idag nådde jag mitt första delmål, känns härligt! Man får en sån kick & nu undrar jag mest varför jag väntade så länge? Långt kvar till beach 2008 men nu behöver jag kanske inte gå omkring med en tunna & två hängslor?! ;0)


Liten hängel från senaste paketet, hjärtan från Tilda/Panduro, bokstäver Thickers, själva kortet är Bazzill PLW, de ska tydligen inte tillverkas mer, snyft, älskar den matta, våfflade ytan.

En till hängel från senaste paketet, även hon färglagd med akvareller, papper bl a Maja design, MME, hjärta Heidi Swapp.
För övrigt vill jag nu
-att det ska bli nästa helg snabbt så att jag kan se Bon Jovi & gå på brocante (loppmarknad på franska) i Bryssel!
-att det införs obligatorisk ledighet vid fint väder!
-att nästa trisslott innehåller ett litet högre belopp än 25 kr...
Må väl i det vackra vädret!

3 kommentarer:

Anonym sa...

ÅÅÅÅÅ så fina kort du gjort!!!!!
Jag har liksom gjort... ett endaste ynka kort!

Klippa sig... jag har också alltid haft långt hår, en pageklippning vid sex års ålder för jag min toka vägrade borsta håret, mamma visade
ingen nåd, vips var håret borta (ledsen), det växte det ut och jag hade rumplångt hår tills jag skulle börja högstadiet, där åkte håret av på eget bevåg i någon skum uppklippt 80-talsfrisyr, inte nice!

...men jag ledsnade ganska snart på den frisyren, och vips var håret långt igen, jag hade det så fram till midsommar 1995, då var jag gravid och det var superdupervarmt jag klev helt sonika in på en salong och krävde att de skulle klippa håret page, hmm extremt kort sådan, rakat i nacken och håret slutade strax över öronsnibben...

Ingen trodde på mig när jag berättade om min klippning och min mamma kände inte igen mig på tågstationen!

Sedan hade jag det så fram till år 2000!

...och för fram till ett par veckor sedan hade jag hår nedanför rumpan, men då tog jag tjuren vid hornen och klippte det kort(are), nu går det till skulderbladen och jag känner mig nästan hårlös!

Tanken var page igen men jag fegade ur men ändå var jag modigare än normlat, jag bestämmer mig att nu åker håret av, men så brukar jag hosta fram när det väl gäller, ja ta ett par cm på topparna! HA HA HA

Hjärtat Mitt sa...

Hoppas att du kommer att trivas i din nya frisyr.
Grattis till viktminskningen. Det är minsann inte så lätt. Och det är ju klart att du ska ha ny frisyr när det är sådana förändringar på gång.

Du måste visa bilder från loppmarknaden sedan. Det låter ju jättespännande.

Kram Mari i Marieholm

liviro sa...

Hej!
Jag har kikat runt lite i din blogg nu och förstår att du bor i södra Skåne. Vilka underbara kort du gör:))
Min familj och jag flyttar till Ystad i sommar.
Kanske jag kan gå någon kurs hos dig för att lära känna någon på så sätt.
Du får gärna höra av dig via min blogg!!
Hälsningar Tina/liviro