tisdag 17 juni 2008

Nu är jag tillbaka!

Efter en mycket trevlig helg i Bryssel står man nu med fötterna i den skånska myllan igen ;0) Det blir en snabbgenomgång av helgen:
Lördag - började med shopping på rue neuwe (nya gatan), handlade haremsbyxor, en klänning & ett par kilklacksskor (jajamensan, I found them!). Kl. 17 satt vi bänkade på en restaurang, åt en god men snabb middag för vi skulle vidare till en engelsk pub & se fotbollen! Såg de första 60 nagelbitande minuterna, sen begav vi oss till stadion! På väg in fick vi höra om Spaniens skitmål i 92 min, blää...
Väl inne fick vi en underbar 2,5 h konsert med Bon Jovi, superduper!!!
Söndag - brocante kl.10! Den var stor, hade många gammaldags saker men kanske inte riktigt shabby chic utan lite murrigare. Såg 200 år gamla våffel"järn", en jättefin gammal barnvagn, typ 20-tal, massa fina beslag, silverljusstakar (kostade endast 4000 kr...) osv. Jag köpte en mindre version av min marockanska fågelbur & pga platsbrist får pappa köpa zinkbaljor till mig vid senare tillfälle, fanns massor & låg på 100-150 kr/st! Vi åt lunch i en parkrestaurang & sen degade vi bara på kvällen.
Måndag - shopping igen, men denna gång skulle sambon stå för det shoppingen, men de hade få butiker med killkläder, så han handlade 2 t-shirts på H&M... Vi kom hem igår vid 22 & nu sitter jag & väntar på att klockan ska gå (ska till astmaläkaren kl.9) & vad kan då vara bättre än att blogga lite, hi hi.
Om jag hinner ikväll ska jag ta mig en bloggrunda hos er & se era nya kreationer, har allt lite blogg-abstinens...
Hej så länge!

En liten magnolia-stämpel färglagd med akvareller, papper Crate paper, filtbokstävers Thickers, fjäril Panduro.

6 kommentarer:

Gunilla/Nilla sa...

Verkar som ni haft en TOPPEnhelg!
Alltid kul med miljöombyte och vet du jag älskar att shoppa. Konstigt va?;=D
Ditt kort är SUPERfint. Snyggt med den där rutan bakom motivet som är superduperFINT färglagt. Den stämpeln är en av mina favoriter.
Ha en skön vecka
kram/Gunilla

Gårdsromantik sa...

Så kul att få strosa runt i Bryssel.
hade de några sådana där franska kyrkokandelabrar - har hört att de skall vara billiga där?

Kram Maud

Hjärtat Mitt sa...

Det är väl det värsta med att vara på resande fot - att man inte kan shoppa med sig precis allt vad man vill ha, pga platsbrist!
Det låter som om ni har haft en toppenhelg.

Kram Mari i Marieholm

NetteR sa...

Hit har jag aldrig hittat förut, glad att gjort det nu otroligt mycket fint du har att titta på här. Hamnar i favoriter för fler besök i framtiden :)

Anonym sa...

Hej!!!!!
Unerbart kort som alltid...
Det hänger regn i lufen nu så kanske jag hinner måla lite idag!
//Malin

petra/paradise sa...

Lööööövliii!!!! =D
kramis Petra