lördag 28 mars 2009

Framåt & bakåt!

Ja, det är vad mitt liv är just nu! Bakåt då jag i onsdags var hos läkaren för nässelfeber igen... Det hann inte gå så långt denna gången & nu har jag verkligen lärt mig en läxa & kommer alltid skydda hals & bröst mot vind. Vet inte om jag nämnt det innan men för ett par veckor sen hade jag klåda & utslag på hela halsen & bröstet, vilket visade sig vara nässelfeber d v s att huden reagerar på något. Då jag bara hade utslag/klåda på de ställen jag exponerats för vind/sol/luft fick jag köra uteslutningsmetoden & när jag nu fick det igen var det lätt att gissa. Men tala om att bo i fel landskap när man inte tål kall blåst, ha ha ha.
Detta lilla dilemma + en skitjobbig yrsel/illamående/huvudvärk gjorde att jag fått stanna hemma torsd-fred, tradigt. Men tur i oturen, jag har fått låna böcker av en arbetskamrat: Landet Deverry av Katehrine Kerr, ännu en fantasy-serie & faktiskt en av de bästa jag läst, så denna har jag roat mig med!

Men vad är det då som går framåt i mitt liv?
Jo, våren börjar verkligen komma igång eller vad säger ni om 8 grader & sol & INGEN blåst?! Me like mucho ;0)
Framåt går också renoveringen av f d pysselrummet på ovanvåningen, sambon har spacklat & slipat alla väggarna, golvet är slipat, listerna är målade & just nu sätter sambon & svärfar trätak (heter det pärlspont även om man sätter det i taket?), kommer bli alldeles lysande! När taket är klart har vi bara kvar att välja färg på väggarna. De som känner oss vet att det kan ta lite tid, vi tycker nämligen alltid helt olika i början. Dessutom vill jag göra detta rum till vårt sovrum, men även på denna punkt är vi givetvis oeniga, hi hi.
Sen har jag ju en liten nyhet till men den tar vi i nästa inlägg (ler hemlighetsfullt), den som väntar på något gott ;0)

Nedan kommer lite nya kort, alla nya vårstämplar har satt igång inspirationen & jag kan lova många kort till i nästa inlägg, so long tills dess!
6 kommentarer:

Riet sa...

what a beautiful cards,l love the stamps and papers.

hugs Riet.x

Gertrud sa...

Ljuvliga kort, älskar dem. En vårhälsning från Gertrud

Anonym sa...

Helt ljuvligt vännen..
Jag hoppas bara på en nyhet, och du vet vilken.

//Malin

Erica sa...

Helt ljuvliga kort, vårfräsha!
Nyfiken på din nyhet, hoppas det är något du längat efter.. :-)

Stor kram till dig!
/Erica

Helena sa...

"den som väntar på något gott": nu blev man ju lite nyfiken :)
Jättefina kort!
kram Helena

papirdilla sa...

Herlige, kjempefine kort. Du bruker så flotte farger. Og du har din helt spesielle og nydelige måte å pynte dem på.
Hanne:-)