måndag 23 mars 2009

Myshelg & paketer!

I lördags var det sista kalaset av hela mars-galajen & de som firades var jag & min lillasyster! Förutom bidrag till blivande soffbordet fick jag även en... Odd Molly-blus! Jättesöt i rosa med röda broderier! Är så rädd om den att jag funderar på att rama in den istället för att använda den, hi hi.

Lördagen (och söndagen också) gick i pysslets tecken! I lördags började jag tillverka egna mappar att förvara uppstämplade motiv i, blev lite mer ordning & reda. Hann börja, lär väl ta några veckor att bli färdig, men det ska bli så skönt när det är klart! Har sorterat efter kollektioner & år, blir många mappar ;0)

I söndags gjorde jag faktiskt lite påskpyssel, kommer lite bilder snart. Vill ha lite påskpynt, men inte det traditionella i gult, knallgrönt & orange utan i mjuka pasteller & med glitter. Och även om Shabby chic-butikerna har en del är det mycket fattigmanssilver & zink så nu knåpade jag ihop lite själv! Nedan kommer lite kort att vila ögonen på ;0) Och lite snödroppar, allt för vårkänslorna!





3 kommentarer:

Anonym sa...

Så mycket fina kort vännen..!
Hoppas att allt är bra i vårsolen
//Malin

Riet sa...

woww what a beautiful cards.

hugs Riet.x

Erica sa...

Återigen en massa fina kort av dig Annica!! Alltid så inspirerande att titta in här. Härligt foto på snödropparna!

Hoppas att allt är bra med dig!

Kram, Erica