fredag 13 mars 2009

Kärlek vid första ögonkastet...

...var det med EMD:s melodifestivallåt, däremot var jag lite mer tveksam till Sara Dawn Finer. Den tveksamheten har dock blåst bort i snöovädret, herregud vilken röst hon har! Och låten är pampig som få, hon & EMD klappar mitt hjärta lite extra för imorgon! Att vi dessutom ska tillbringa kvällen i goda vänners sällskap gör inte saken sämre ;0)

...var det även med Magnolias stämpelkit, jag grät bittra floder när jag erinrade mig mitt spartänk & hoppat över klubbkitet... Men så syntes ett ljus i tunneln & jag får låna dem av den allra sötaste människa, bamsekram till dig!

...var det dessutom när jag såg Webster´s nya papper, hur underbara som helst! Och då infann ju sig massvis med inspiration, har varit idétorka ett tag nu. Igår kortmakade jag inte mindre än 3 kort med dessa fantastiska motiv, hoppas ni får en liten försmak av vår, sommar & humlesurr! Jag håller på något av dem, den som väntar på något gott...

Nu ska jag förbereda mig inför en utekväll med härliga arbetskamrater! Det har ryktats om Stadt (för er som inte är Malmökännare kan jag tillägga att det är ett ökänt uteställe där bl a damer i leopardtights är på jakt, stället kallas även Jurassic park...) Hm, håll tummarna för att jag överlever ;0)


4 kommentarer:

Riet sa...

what a beautiful cards,l love the image and colours.

have a nice weekend.
hugs Riet.x

Anonym sa...

ÅÅÅ så fina kort, fick du post idag? Ha så kul i kväll då, jag ska sitta i min soffa med min vita pälsboll och min bruna pälsfilt.

//Malin

Gunilla/Nilla sa...

Superhärliga kort med som alltid läckra detaljer.

Du överlevde Stadt hoppas jag?! Blev allt lite nyfiken på det där stället. Kanske man skulle ta sig en tur dit och kolla dessa dinosaurer!

Nu ska jag sätta mig och pyssla med lite nya påskmagnolior som jag hämtade på Stämpelgården igår.

Sköt om dig och ha en mysig helg.
Kram/Gunilla

petraso sa...

Stämpelstudion kommer nog ha dom med kan jag gissa vet inte vilka andra som ska dit... stämpelgården också...finns nog fler....