onsdag 15 april 2009

Desperate housewives!

Ja, det är en av få serier jag följer, älskar varje minut, visst är det härligt när en serie kan porträttera människor som både kan vara härligt elaka & skrupelfria men ändå så amerikansktt ångerfulla, hi hi. Annars är det mest Vänner & Top Model som lever i TV:n (ja, när jag tittar alltså). Har även upptäckt SVT Play & där tittade vi bl a på en engelsk deckarserie "Brottet & straffet", riktigt bra den också!

Och när jag ändå är igång med tipsandet så finns det en bok ni inte får missa: "Livets aviga & räta", handlar om en kvinna, hennes dotter & kunderna i en garnbutik, lite Marian Keyes-still! Klart läsvärd ;0)

Annars rullar livet på, men just nu känns det som jag hoppar mellan "verkligheten" d v s jobb, kompisar, blogg & kortmakeri, livets vardag helt enkelt & "vakuumet" d v s vår IVF-behandling. Vet inte hur ni andra IVF:are har kämpat er igenom det men jag har känslan av att det vanliga livet rullar på & jag hinner inte riktigt med för man är så uppe i alla fysiska & psykiska ting: mediciner, ägg-tankar, läkarbesök, kommer vi få barn, funkar det på första, andra eller tredje eller ska vi hålla på i flera år, hur orkar man osv. Jag försöker verkligen tänka positivt men får ju samtidigt erkänna att jag är livrädd & att jag ibland hänger upp mig på oddsen.. Någon sa en gång: "Man är aldrig så stor att man inte känner sig liten ibland", tänkvärt va? Förstår precis vad de menar. Så om ni har tid, ork & lust, skriv gärna en peppande rad, behöver det idag!

Och medan ni skriver några rader till mig kan ni glutta på korten nedan ;0)


Magnolia-stämplar & diverse lull-lull
En av vårstämplarna från Magnolia med rosor från Inkido (eller vad sägr du Petraso, det är bra att du håller reda på denna disträa Skåning, hi hi)

Och så en av de nya hänglarna med blandade bokstäver!

6 kommentarer:

Riet sa...

wowwww what a beautiful cards,l love the images.

hugs Riet.x

~Sannasmamma~ sa...

Älskar dina härliga kort =) Dom är underbara!!

Jag vet precis hur tankarna snurrar i ditt huvud nu!
Man vill att det ska vara över helst nyss!!
Vet inte riktigt hur jag ska formulera mig, men jag sitter här och håller alla mina tummar så dom blir vita!!

Malin sa...

Härliga kort vännen, mysiga färger och våraktiga. Jag håller tummarna för dig som alltid.

//Malin

Petraso sa...

Ja Disträa Skåningar måste hålla redas på ;) Tja eller så är det så att jag har för bra koll på butikernas sortiment....tja i alla fall et märke...... Fast det är inge som kan se skillnad på dom tror jag....

ur gulligt med mormors hjärte gull!

Så läckert alfabete!

Anonym sa...

Hej vännen!

det kommer bli ett bra år i år :)))
dessutom ska vi ha 1v på Öland tillsammans läääängtar redan...

min sista arb-dag innan helg & imorgon är hela fam lediga, myspys:)

ses på lör, min vän.

P&K

Terese sa...

Hej Annica! Du har en jättefin blogg och jag vet inte riktigt hur jag halkade in här , men det var genom en kompis som läste din blogg...
Superfina kort du gör!!!!
Själv har jag sambo och dotter på fyra , men vi vill gärna ha en liten till, men det vill sig inte riktigt men vi hoppas fortfarande! Hoppas att det går bra för dig och din sambo , jag håller tummarna att ni får en liten snart i ert liv!!!
Ha det fint!
Kramiz Terese ( din gamla klasskamrat från Polhem)