lördag 4 april 2009

Härliga härliga vår!

Tidigt imorse studsade jag upp & lyckades fånga bilden ovan. Det har varit minusgrader på natten hela veckan men på dagarna är det mycket vår i luften, varmt & soligt! Bara som att folk satt på uteserveringarna i förrgår & fikade & solade, det är så härligt! Så även om fotot ovan är frostnupet visste jag att det vankades en dag utomhus ;0) Och mycket riktigt, när jag & sambon var och handlade bullar vid 10 kunde man gå i en tunn jacka & kortärmat! Mumma! Så idag har vi klippt äppleträd & kapat ena häcken (sambon), jag har tagit fram alla möbler, krukor & pynt samt dragit bort lite gammalt bråte i rabatterna! Det har varit nästan 17 grader i skuggan, känns som om sommaren aldrig varit borta, hi hi. Nä, baske mig om detta inte är den bästa tiden på året, när allt vaknar till liv (inkl en själv)?!


Mina planteringsredskap som står på en hylla ovanför planteringsbordet


Och lilla grodan & fågelholken får också plats där :0)

Rabarberna är på väg upp!

Och så kan jag bara inte låta bli att visa detta charmiga foto! Jag hade tagit fram lådan med påskpynt & packat upp allt på bordet i vardagsrummet (ska börja mumsa runt imorgon). När jag gick förbi en halvtimme senare hade de fått sällskap av ännu en liten fluffig person, söt hon är va?! Och ja, jag gillar märket Tilda! Ha nu en mysig vårdag, kram!

4 kommentarer:

Riet sa...

What a beautiful creations! Did you make the dolls/bears? Are they for sale?

Hugs, Riet

Erica sa...

Rabarber redan?! Vi har fortfarande snö kvar på marken.. :-( Låter härligt med riktigt vårväder!! Vad mycket fint påskpynt du har! Ser mysigt ut med katten liggandes bland alltihopa. Påminner om min Kajsa, var tyvärr tvungen att omplacera henne pga att sonen blev allergisk. Jobbigt!

Ha det bra!

Kram, Erica

Madam sa...

Nå ble jeg i skikkelig vårstemning her.
Ønsker deg en riktig god påske :-)

Anonym sa...

Hej vännen!

såg att du ringt :) hoppas helgen har varit bra...
vi har fullt upp med inskolning- jättekul!!!

härliga vårbilder som du lagt upp :)

Kramar Tessan