söndag 12 april 2009

Oj, va skönt med långledigt ;0)

Känns som om man nästan tjuvstartat på semestern, hi hi. Jag tycker det känns som man hunnit med en massa saker, däribland har jag startat på ett nytt lapptäcke (kanske borde göra färdigt det förra också?!) & gjort en hel del kort. Vet inte vad ni andra kortmakare gör med alla kreationer, men jag har nog haft en 200 kort liggandes! Så även om jag gav bort dem på födelsedagar osv så tog de ju knappast slut ;0) Så för en dryg månad sen frågade jag snällt svärmor om hon kunde tänka sig ta med dem till sitt jobb & det kunde hon! Men aldrig trodde jag att de skulle sälja så bra som de gjorde, räknade på det häromdagen & någonstans mellan 80 & 100 kort har hon sålt!!! Nog för att pengarna alltid fyller något hål men framför allt är det roligt att korten uppskattas & faller folk i smaken! Då får man en kick att fortsätta ;0) Så nedan kommer lite nya kreationer, med Hänglars nya vår/påskmotiv.


Nu ska jag vila lite middag, nästan det bästa med söndagar ;0)

4 kommentarer:

petraso sa...

Va har du bara haft dom liggande..... Herre gud !! så fina skapelser måste ut i vida världen! Bra gjort! gör väl något liknade;)

Hoppas du fått en skön påsk helg! Det har vi haft fast tösen blivit sjukt!

Anonym sa...

Hej vännen, här är det fint väder och solen lyser...! Vilka underbara kort du gjort..!
//Malin

Gertrud sa...

Härliga kort, och du är förvånad att någon vill köpa? Du borde lätt bli av med alla,du som gör så fina kort.Du delar med dej av så mycket inspiration. Kram Gertrud

Riet sa...

ohhh wowww,what a beautiful cards,l love them all.
so beautiful stamps.

hugs Riet.x