torsdag 18 juni 2009

Midsommar!

Ja, imorgon är det dags för mysiga midsommar! I år blir det en väldigt lugn kväll innefattande 1 sjukskriven gravid (jag), 1 som har sorg & 1 höggravid samt våra respektive, en riktig festskara, hi hi. Nä, men skämt åsido, vi brukar alltid ha mycket trevligt, tvivlar inte på att det blir så även imorgon ;0) Och maten (jordgubbar!) är förstås pricken över i:et!

Annars händer det inte så mycket, Niklas har varit ledig idag & som vanligt i farten! Bl a är vår fönsterkarm på plats & målad, gräset är klippt & huset städat! Samt att han dessutom lagade maten... Allt medans jag sover middag/tar det lugnt (=kryper på väggarna). Inte för att jag tycker städning/matlagning är superkul men jag vill välja själv om jag ska/inte ska göra något... Är som en tjurig barnunge, hi hi. Men på måndag börjar jag arbeta halvtid & sen ska vi på inskrivning, spännande!

Och just det... Idag med posten kom ett brev med inbjudan om klassåterträff för alla 9:0r på min skola, utgångsår 1994. Bitterljuvt, ska jag gå & hoppas att det blir en trevlig återträff med folk jag inte pratat med på 15 år eller ska jag skippa det & slippa jämföra jobb/barn/vikt/framgång mm?! Och hur ställer jag mig till de människor jag absolut inte vill träffa? Tål att tänkas på... Någon som varit iväg & fann det positivt överraskande eller bara obehagligt/krystat? Kom gärna med lite feedback på ena eller andra hållet!

Och under tiden ni funderar kan ni glutta på kortet nedan, inte riktigt midsommar-färger men nära nog?! Ha nu en underbar midsommar & håll tummarna för vackert väder!


5 kommentarer:

petraso sa...

Låt Killara Ta Sig en rejäl fylla i morgon När Ni 2 Är nyktra och Kan köra.....Hiiii
Min stackars Sambo fick alkoholförbud 2 månader innan Bf om han inte hade En chafför stand by......pga Det som hände men barn 1....
sitt du och pyssla --massa i godan ro så behöver du inte klättra på väggarna.....
Hoppars Du fick mitt Mail;)

ha en bra midsommar vi håker nästan halvvägs till er i morgon

Eyovine sa...

Hej!
Kikar ofta in hos dig och tycker du gör såååå fina saker... Nu har jag någonting i bloggen min till dig...

// Maja

Lisa sa...

Trevlig midsommar på er! Kram

Malin sa...

Hoppas midsommaraftone flöt på och Ni hade trevligt! Fint kort förresten och inskriving är spännande!

Kram till er

//Malin

Malin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.