måndag 1 juni 2009

Sommarkänslor & sjukskrivningar!

För ett par veckor sen var jag ute & fotograferade lite, älskar denna tiden på året! Hela naturen är ljusgrön, blommorna skira & man har hela sommaren framför sig! Förhoppningarna om vackert väder, att man hinner varva ner på semestern & kanske småpyssla lite, grillningar & umgänge. Att bara vara! Och snart står dessutom midsommar för dörren, längtar efter nypotatisen & jordgubbarna ;0) Ja, ni märker hur lyrisk jag är, hi hi.

Något som tyvärr inte är lika lyriskt är det faktum att jag är sjukskriven. Har ett par gånger de senaste 2 veckorna haft rätt rikliga blödningar & igår när vi träffade läkaren på MVC poängterade hon allvaret i det hela med att sjukskriva mig i 4 veckor... Troligen ligger min moderkaka långt ner & när jag anstränger mig lossnar små bitar & jag börjar blöda. Självklart blir man orolig så det är bra att jag får vila. Men det är mycket roligt att göra på jobb så jag grämer mig lite. Men huvudsaken är att pyret mår bra! Och det gör han/hon tydligen för på akutultraljudet i tisdags hade han/hon blivit 24 mm lång, en riktig fighter! Är nu i vecka 10 & hoppas att moderkakan kryper uppåt om ett par veckor (vilket är väldigt vanligt) så jag slipper oron & sjukskrivningen! Och mitt i allt detta ska vi till Sthlm i helgen för att se Bruce Springsteen & mysa. Men jag får ta det mycket lugnt så blir nog inte så mycket shopping, mer fikor ;0)

Ha det gott i junivädret & tänk, igår var det 12 år sedan jag tog studenten... Oj va tiden går!


Aklejan i trädgården är inplanterad ifjol & verkar trivas!

Kommer inte ihåg, är det allium?

Även maskrosorna trivs i vår trädgård...

Och vi har massor av ståtliga lupiner!

Syren, favoritdoften, hör ni något som sniffar i buskarna...

Hus i mysiga Båstads omnejd. Så här vill jag bo!

Och sist men inte minst, rapsfälten i härligt gult. Är nu utblommade sen ett tag tillbaka.

4 kommentarer:

Lisa sa...

Ta det lungt i din vackra trägård... Fast vi saknar redan ditt glada skratt på jobb. Stora KRAMAR

Gunilla|uniquelyme sa...

Usch då. Du får ta det lugnt och ta hand om er båda. Glad mamma, glad bebis.

Anonym sa...

Hejsan
Jag vet hur du känner dej, jag har också gått igenom ivf och det är tufft. Jag hade lyckan att tillslut få två grabbar. Kämpa på, & lycka till. STOR kram till dej./ tvillingmamman.

Malin sa...

Hej vännen..

Du får ta det lungt mer er båda så går det säkert helt bra..

Kram

//Malin