tisdag 9 juni 2009

Tillbaka från Stockholm...

är vi nu! Vi, jag & sambon, mina föräldrar & svärföräldrar, åkte upp i fredags morse med tåg. Smidigt & himla skönt att slippa security, gater mm. Tog 4,5 h så jämför man med flyg & att man ska till & från flygplatsen, security mm, så undrar jag om det skiljer mycket mer än 45 minuter?! Dessutom stannade tåget på T-centralen så då är man mitt inne i smeten direkt! Väl framme tog vi taxi till hotellet, åt lite lunch & vilade. Pga mina blödningar har jag tagit det mycket lugnt, gått lite & sakta, åkt mycket taxi, vilat mycket osv. Men i alla fall, på kvällen åt vi på en thai-restaurang i närheten & åkte sen taxi ut till Stadion för att se Bruce Springsteen! Vilken man, vilken röst, han höll igång i 3 h! Tyvärr var det superkallt, jag hade värmeunderställ & skidjackan, men vi slapp regn ;0). På lördagen shoppades det lite, sen vila på hotellet. Som tur var har jag sträckläst Twillight-böckerna, annars hade det nog inte varit lika kul att ligga i sängen & vila 3-4 h varje dag när man är i Stockholm. På kvällen åt vi lite husmanskost på Drottninggatan & tog sen tunnelbanan ut till Råsunda. Vädret var bättre, men bäst var den danska hejarklacken, om man säger så. På söndagen gick vi lite i Gamla stan, men efter att jag blev sämre fick vi ta taxi till centralen, så jag kunde ligga på en bänk i 2 h... Sen tåget hem & direkt till gynakuten. Där fick vi snabb hjälp & träffade jättebra personal. På ultraljud kunde man ana att jag kanske har en bit som är irriterad & blöder, men det kan också vara en blodansamling eller moderkakan, vi kommer förhoppningsvis veta mer om några veckor, då det syns tydligare. Pyret var nu 28 mm & man kunde urskilja ben & armar, börjar bli lite verkligt nu! Går idag in i v.11 så förhoppningsvis ska snart allt vara lite tryggare!

Pyssel & kortmakeri har ju haft låg prioritet men jag tog mig i kragen för någon vecka sen & färglade mina "nya" stämpelmotiv från The Greeting Farm. Med lite fina, nya papper från October afternoon blev det lite en härlig färgklick! Och motiven på stämplarna är så bedårande ;0) Eller, vad säger ni?

Ha det gott & tänk, om två veckor är det midsommar!

5 kommentarer:

petraso sa...

Ta det lugnt och stressa inte och vila .... Bs i Kyla nja inget för mig..... Vilka dunderbara stämplar du köpt jag har trånat efter dom men Pengarna i kassan räcker inte till för att shoppa sådant .....
snyft!

Underbara kort du gjort Man blir så glad av dom !!
kramar på dig!!

Anonym sa...

Hejsan,

Bäst att du tar det väldigt soft och vilar mycket, jättefina kort och det kommer snart post till dig!

//Malin

Erica sa...

Håller med om att stämplarna är söta, gillar speciellt "bambin".
Hoppas verkligen att det ska ordna sig med din graviditet och du gör det rätt som tar det så lugnt som du bara kan. Böcker är en bra sysselsättning då man ska ta det lugnt vid en sjukskrivning. Föressten har du den nya svenska boken om lantlig ljus (shabby chic) inredning? (Av Anna Örnberg) Har den själv, den är underbar och jag har läst den flera gånger.. nu vill jag bara måla allt i vitt..

Tack för värmande ord på min blogg, betyder mycket.

Kram, Erica

Erica sa...

Här är boken föressten:

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9155254306

finns att köpa i webbutiker också, men betydligt högre pris...

Petraso sa...

Prickiatyget är köpt i min lokala tyg affär.... ja väldigt Lokala närmsta affären av alla 70 m..... finns Vaxat bomullstyg också.....