måndag 29 juni 2009

Sommarhettan...

har verkligen slagit till i Sverige & jag är så tudelad. Kvällarna är fantastiska men mitt på dagen vill jag mest gömma mig i ett mörkt & kallt utrymme eller sova i vatten. Igår hade jag dock fått med mig lillebror till ett besök på stranden. Han bar brassestolar, parasoll mm, handlade mat åt mig osv medans jag satt och vilade min lilla blodansamling ;0) Det var så härligt! Och nu är årets första dopp avklarat, himla nice! Undrar om det inte blir en favorit i repris snart, man kan ju inte göra så mycket annat ändå när det är 28 grader, stekande sol & åskkvavt.

Och därför har det gjorts noll nya kort, Gorjuss girls ligger fortfarande & tittar på mig. Men men skam den som ger sig, kanske i helgen?

Såg häromkvällen ett minnesprogram om Michael Jackson, man har glömt hur mycket bra musik den människan gjorde. Så jag tänkte göra som många andra och köpa ett samlingsalbum att studsa till i bilen!

Med nedanstående kort önskar jag en varm, trevlig helg, må väl!


Papper MME & October afternoon bl a, bruna blommor är rub-ons & så lite glitterstick i kanten!

Papper MME & Inkido, thickersbokstäver & hörn från Panduro

3:e juli

3 kommentarer:

Petraso sa...

-skönt att höra att Ni mår Bra!!
Och jädrar va massa fina kort du gjort!! Fniss och Va stämplar du shoppat var det inte du som skulle ta det lugnare med stämpel shop ;)
Kocken från hänglar är såå Söt.... Ska jag läska en gravid Kvinna med dom nya woj Stämplarna hos WWW.scraplyckan.se..... Mamma barn...heee

Anonym sa...

Oj vad jag har missat, jag orkar knapt sitta vid datorn...

Urfina kort sedan jag var här och tassade.

kram till er

//Malin

NetteR sa...

Helt galet så snygga kort du gör och så produktiv du är!!