tisdag 5 januari 2010

BF+3

Ja, nedräkningen fortsätter & fortsätter &... ja. ni förstår vad jag menar! Efter en tårfylld morgon har jag nu tagit mig i kragen & här kommer summeringen av mitt 2009! Både i bilder & ord ;0)

Årets bästa väder är utan tvekan snön som kom & gav oss en vit jul, finally!
Tätt följt av den varma våren som fick alle man ur husen ;0)

Årets bästa naturfoto (som jag tog) handlar däremot om sommaren, visst längtar man efter vår & sommar när man ser det här?

Årets första (& sista) virkning resulterade i en svampskallra, så nöjd att jag lärt mig virka ;0)


Årets finaste pyssel är nog mitt syskrin, har alltid velat ha ett i romantisk stil med söta fack inuti!

Årets kort blir det här söta i pastelliga färger, även om det var svårt att välja, tycker inget stod ut jättemycket, utan alla är lagom, antingen får jag se det som en jämnhet eller att det inte blev något wow-kort i år?!

Och i samma färgrymd går årets julkort! Och då passar jag på att nämna Magnolias julstämplar, årets bästa stämplar! Men de får också årets bottennapp för sitt "julkit som kom rent för sent & hade 2 julstämplar, resten var bara vanliga motiv...

Årets renovering var (i tät konkurrans med barnrummet) vårt sovrum, främst för att när vi flyttade det till mitt gamla pysselrum (enl direktiv från moi) föll alla bitar på plats! Sovrummet blev super, gamla sovrummet rymde garderoberna mycket bättre & barnrummet blev rymligt, summa summarum, en fungerande ovanvåning! Årets renoverare är givetvis min sambo som med ork, noggrannhet & massa tid gjort vårt hus till en pärla med få saker kvar att göra ;0)

Årets inköp är nog barnvagnen, jättenöjd med den, hoppas den fungerar bra också ;0) Och då förstår ni säkert att årets händelse är vår IVF-resa & graviditeten, så klart!

I övrigt kommer här en liten lista jag knåpat på:
-Årets bästa semester är Öland, har alltid det super med våra vänner T&A och lille V!
-Årets bästa prestation är sambons deltagande i Vasaloppet, förträningen bestod av 2 åk på rullskidor här hemma & 1 vecka i Dalarna, strongt!
-Årets påskmiddag stod herrarna för, i år är det damernas!
-Årets allergichock går även den till sambon, usch vad han såg ut!
-Årets förlovning var vår egen ;0)
-Årets urladdning är de konserter vi varit på, U2 & Bruce Springsteen? The boss gör aldrig något dåligt men var inte den bästa konserten jag sett... Och U2 var en riktigt besvikelse.
-Årets bok & film är utan tvekan Twilight!
-Årets värmande ord är all respons vi fick när vi berättade om vår kommande IVF-resa!
Och i stora världen tycker jag att årets engagemang var miljön, härligt att alla börjar lägga manken till!

Från 2009 till 2010 & vips handlar det om lilla pyret igen! Usch vad det är drygt att vänta... Tyvärr har mina foglossningar + ischiasnerven gått ihop i en komplott för att få mig att göra/sova så lite som möjligt & jag är måttligt road. Funderade på om man kunde operera bort ischiasnerven men tydligen är den superviktigt, det var ju synd ;0)

En anledning till att det förvärrats kan ev vara en liten städning av källaren igår, sorterade & städade, blev super men sambon varnade för att han kanske inte hittar något nu, ha ha. Hm, ska nog ner & sätta lappar på alla lådor ;0)

Och så ska jag försöka att pyssla lite, för det verkar inte bli något pyre idag heller..!

5 kommentarer:

Rimna sa...

Åh, jag lider med dig!!!

Men jag bara måste spä på din väntan med att berätta att jag gick 20 dagar över tiden med min förstfödde och då fick dom sätta igång mig... Han ville absolut inte ut!

Önskar dig ett fint 2010 och att väntan snart är över!

Kram

Anonym sa...

Jag sätter minst en krona på att det blir den 7 (som också är min födelsedag).
Tänker på dej/er
Inger

Jenny J sa...

Håller tummarna för att ditt pyre kommer ut snart. Jag är så förväntansfull och nyfiken. :)

Kram

Marie Wisén sa...

Det är SÅ roligt att ta del av er tid... :)
Lycka till! Kramar i massor Marie

Anonym sa...

Idag fyller min pappa 70 år (7/1), så kanske pyret trillar ut idag också? Då lär jag alltid minnas det datumet.

Kram

//Malin