torsdag 21 januari 2010

Ett snabbt inlägg...

blir det idag! Har nu försökt lägga ett inlägg i 2 h men har avbrutits av ledsen Nellie, amning, telefonsamtal, sambon osv & nu är det snart dags för amning igen så nu går det undan ;0)

Dagarna bara rullar iväg & består av barnvagnspromenader, bvc, badning, amning osv men jag kan stolt tillägga att jag även läst inredningstidning (med en hand!), pysslat lite kort & snart är det sista julpyntet borta! Någon som har förslag på trevliga blommor att ha i fönsterkarmen innan pelargonerna tas fram igen? Lättskött, gilla söderläge & element & ha blommor, någon idé?

Dagens inspiration blir en av de nya Magnoliorna & lite Valentin-inriktning ;0)

Rött, rosa & lila, lite ovanlig färgkombination men fungerade bra, eller vad tycker ni?

Färgläggningen i närbild

Och detaljer som bl a är pappersrosor, glitterhjärtan & embossing!

Nu är det matdags igen, liten Nellie har tyvärr tappat lite vikt till och vägde i tisdags 4080 g (födseln 4680 g) så vi har fått hjälpa till med lite mjölkersättning efter amningen, hoppas det vänt till imorgon då vi ska på BVC igen... Med min viktnedgång är det trevligare ställt, av de 15 kg jag gick upp under graviditeten har jag gått ner 11 kg på 1 1/2 v! Bara 20 kg kvar tills jag är en nöjd 38:a ;0)

5 kommentarer:

Dixiebelle sa...

Jag skulle absolut rösta för Blomsterlönn (abutilon) att ha i fönstret! Finns med vita, rosa, röda, orangea och laxfärgade blommor. Dom orangea är typ vanligast...
Jag tycker att dom är jättevackra!

Kram A

Kimsan sa...

Underbart kort!

Jenny J sa...

Jättefint kort! Färgerna blev bra tillsammans.

Kram

Anonym sa...

jag röstar för plastblommor =) superenkelt att sköta ;)

pussa Nellie ifrån mig!

/ Tessan

Marie Wisén sa...

Vad du kämpar på, första barnet och du pysslar redan!!! Wow!!!

Häng i! Kram Marie