fredag 29 januari 2010

Vårkänslor, någon?!

Just nu studsar vårkänslor omkring i kroppen & snön ligger fint utanför vårt fönster, total krock! Tyvärr lär våren dröja så jag får visa de underbara buketterna vi fick när Nellie anlänt! De två största är s k mor-barn buketter med en stor & en liten mindre med fint band emellan, visste inte ens att det fanns? Underbara är de i alla fall!

Från min farbror & hans sambo!

Närbild på de underbara blommorna & färgerna!

Bakre buketten är från en av mina närmsta kompisar & hennes föräldrar.
Den högra är från mammas kusin & den främre från mina föräldrar!

Känner ni vårkänslorna spira?

Älskar färgerna, passar så fint hemma hos oss!
Tyvärr har buketterna vissnat nu & jag ska köpa en massa tulpaner & ha istället, man blir så glad av fina buketter! Förhöjer verkligen ett rum!

Igår fick jag hem lite varor från Syster Lycklig, förhöjer även de, visar snart lite bilder på mitt "Leila-altare" i köket som jag skämtsamt kallar det ;0) Väntar även hem lite Magnolia-stämplar & köpte igår Magnolias nya tidning bara för att upptäcka att 85% av inspirationen var gjorda med stämplar de kommer släppa senare i år... Jättefina men tänk om de släppt dem nu istället, vilken merförsäljning! Annica vill ha allihopa NU! Fick köpa några av fjolårets vårstämplar som tröst istället... Och vänta på deras Valentin-serie som kommer i dagarna..!

Nu ler Nellie sött i sömnen, (ligger i mitt knä) söta mirakel, får tårar i ögonen ;0) Och kamerna ligger i andra sidan av rummet som vanligt... Men en dag SKA jag föreviga det! Har blivit så blödig & gråter glädjetårar ett par gånger per dag, usch vad jag är tacksam för detta lilla liv! Tänk vilken tur vi haft (peppar peppar), ser fram emot en underbar vår & sommar med hennes framsteg & utformning till en egen personlighet!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så fint du beskriver.. jag känner glädjetårarna jag också :) Det konstiga är ändå att det bara blir bättre o bättre, roligare för varje dag som går. Det tror man inte är möjligt när man har det lilla lilla livet i famnen, jag trodde verkligen inte att jag kunde vara lyckligare när jag hade fött Felicia. Men på något konstigt sätt så lyckas kärleken växa sig ännu större trots att man inte trodde att det var möjligt, och för varje litet mini framsteg hon gör så får man helt nya perspektiv på livet. Det är konstigt men härligt vilken makt de har de små sötnosarna;) Ni har en sån underbar tid att uppleva i nuet (såklart!) men också framöver. Grattis återigen till den lilla skönhet som anlänt!
Kram,
Mli

Lena sa...

Ja nu är man lite less på kylan och längtar efter våren!!
Men lite fina blommor inne piggar faktiskt upp mycket.

Jag har aldrig köpt Magnolias tidning, men blir sugen på att köpa den nu... den har inte funnits så länge va?!

Visst är det häftigt med alla översvällande känslor! Att man kan älska nån så mycket :)

Trevlig helg!
Kram Lena

Erica sa...

Känner igen mig när du skriver glädjetårar och det är lite "extra" med barn som sover.. finns det något vackrare?! tror inte det... och snart kommer första riktiga leendet, brukar vara vid ca 5-6 veckor, det du! :-)

Buketterna är jättefina, man skulle ha färska blommor hemma jämt.. :-)

Nyfiken på ditt "Leila-altare", är stort fan av Leilas köksinredning i hennes bakprogram. För att inte tala om all köksutrustning..

Kram, Erica