lördag 27 februari 2010

Fjärde delfinal i melodifestivalen...

& tredje lördagen vi har gäster, därför städas det lite extra även idag! Nellie har varit så snäll & sovit sött i Babybjörnen på min mage, så jag har städat hela nedanvåningen medan sambon varit & handlat mat! Nog för att vi båda är tidsoptimister & ibland lite lata, men när det väl gäller är vi supereffektiva och har ett riktigt bra teamtänk. Därför har det fungerat super dessa helger, skönt att man inte är en av dem som går under isen när man skaffar barn!

Och apropå hal is var jag, Nellie & min syster på IKEA igår, tänkte ha en mysig fredagsrunda! Men vi hade missat att det var sportlov & lön, så gissa om vi var ensamma?! Herregud, rena barnvagnsmaffian & denna gång var jag en av dem, hi hi. Har även varit lite orolig för att amma ute bland folk, tycker man känner sig rätt blottad & sårbar, men till min stora lättnad har smarta Ikea amningsrum, så himla skönt! Så efter att vi vuxna ätit lunch fick Nellie sin "lunch" & sen gick vi stora shoppingrundan! Jag köpte två prydnadskuddar jag spanat in länge, en byrå till Nellies rum (hon har ju mer kläder än jag!), stearinljus, nya kastruller, ett fint täcke till Nellie, badrumsmatta & lite servietter, så nu ska det göras lite fint här hemma! Jag hoppas få ihop byrån idag, får se hur sugen Nellie är på att skruva, hi hi.

Inspirationen idag är ännu en kortvernissage ;0)

Samtliga papper från en av Basic Greys 6X6 pads, de är super!

Magnolia-stämpel från senaste kollektionen

Blått & grönt, nästan lite midsommar-känsla, eller?

Tjej med studs ;0)

Och lite blomsterfägring!

Jag har även beställt de nya påskMagnolia-stämplarna & väntar nu på leverans, ihop med lite nya papper. Primas & Webster´s nya serier är bland det vackraste jag sett, en av dem heter dessutom Shabby Chic så nu har även jänkarna fattat vad det handlar om, ha ha.
Ha nu en mysig lördag & sänd gärna en tanke till mig & Niklas imorgon, då firar vi nämligen att det är 7 år sedan vi träffades & 1 år sedan vi förlovade oss! Det blir en lugn kväll med hämtemat, höjden av lycka för småbarnsföräldrar, hi hi. På dagen kommer dessutom mina föräldrar, en av många som fått den nya sjukdomen "Nellie-abstinens" ;0) Arrividerce (stavas det så?)

2 kommentarer:

Petraso sa...

VA smart med ammnings rum.....!

Och jäkla va snygg den Tilda stämpeln var med tidningarna..... och dina Kort är som vanligt makalös Läckra....

Pernilla ~Pillan~ sa...

Jättefina kort! så mkt detaljer att titta på!