onsdag 16 mars 2011

Första natten i huset...

sen inbrottet som jag sover här... Känns både lite creepy & ändå absurt, man ska ju inte vara rädd i sitt eget hus?! Ändå maler tankarna & man ser bilder i huvudet hur de står & krafsar runt i ens saker... Tar nog ett tag innan man känner sig trygg igen?! Som tur var är sambon lika lugn som vanligt så jag får finna trygghet hos honom ;0)

Idag har varit en lugn dag, vi har bara varit hemma... Tyvärr ville Nellie bara sova 45 min dagsvila & jag fick psykbryt, hade så mycket att fixa... Så efter en argsint promenad där jag stampade fram & Nellie inte ville somna om fick min mamma ta henne en timme så att jag kunde ha en stunds sammanbrott & sedan bita ihop & fixa det som skulle göras. Jag målade verkligen mammarollen i rosa fluffmoln men har landat rätt hårt. Vår prinsessa är världens goaste men det tär på mig att kämpa med hennes sömn, hon har egentligen aldrig sovit bra & vi har, i all välmening, gjort felaktiga val, som gjort det värre... Inget vi lär göra om med nästa barn kan jag säga ;0) Tack vare "Sova hela natten" är det MYCKET bättre, tack & lov. Men ändå tufft när måstena ligger på rad & tittar på en. Kanske är det jag som lägger ribban högt? Kanske borde man lägga ett par projekt på hyllan, kortmakeri, läsa tidningar, blogga, sy lapptäcke & kuddar, ta hand om hemmet, den sistnämnda är nog roligast att välja bort, hi hi.

Idag hade jag gått ner 4 hg på Viktväktarna, hade hoppats på lite mer men men...

Nedan kommer lite bilder på något jag längtar efter & tror ni håller med ;0)Kramelikram!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Usch va otäckt med inbrott! Förstår att det är svårt att känna sig trygg efter det. Jag har själv varit med om ett inbrott och även nu efter över 10 år kan jag tänka på det och känna obehag. Trots att jag sen länge inte bor där längre.

Hoppas att det fixar sig med din dotters sömn. Min son är 4½ år och har aldrig sovit speciellt bra. Bäst sover han intill mig men de är inte alltid kul att ha honom precis bredvid sig i sängen. Kram

Lina sa...

Åh känner igen det där.... I dag hade jag en billig son till salu.... Även om man absolut inte skulle vilja byta bort så blir man helt desperat ibland!! Jag har också tänkt att jag kanske borde sänka ribban. Men jag kan inte... Vill göra det jag tycker är roligt, samtidigt som jag hatar att ha röra och smutsigt omkring mig!! Kanske bara att ta sig igenom... men kanske försöka sänka kraven en aning....VI kanske har "Duktig flicka" Diagnos... Ha en trevlig kväll!

Jenny J sa...

Vilka underbara bilder!! Blir ju alldeles sjuk av längtan... :)

Kram