måndag 28 mars 2011

Slutet av badrumsrenoveringen...

...nalkas & det ska bli SÅ skönt att få ett fräscht fint badrum, ett vardagsrum utan badrumsattiraljer & ett dammfritt, hantverkarefritt hem! På onsdag ska det frhoppningsvis bli klart & sen lovar jag bilder i massor ;0)

Men först till söndagens Scrapmässa! Jag blev hämtad kl.09 (ja, jag hade ställt om klockan rätt) & åkte med en supertrevlig tjej så ditresan kändes som 5 minuter! Väl på plats försökte jag hålla hårt i plånboken men det blev ändå lite mer än jag tänkt mig. Men jag köpte inga stämplar, inga dies & inga stämpeldynor utan fokus låg på blommor, lite papper & lite förvaring & det var precis vad som låg i mina påsar när vi åkte hem! Hade en supertrevlig dag som avslutades med söndagsmiddag hemma hos svärföräldrarna!

Tyvärr har natten däremot varit sådär. Nellie sov till 22 men sen hade vi några tuffa timmar fram till 01.30 då hon vaknade flertalet gånger. Det som till slut fungerade var alvedon vilket vi fortsatt med idag. Förmiddagen var vårt hjärta iof sig lite gnällig men hon kändes inte jättevarm. Efter dagsvilan hade hon däremot 39.8 & var så röd om sina kinder. Efter en alvedon var hon igång igen men så fort den slutade verka gick febern upp till 39.6 & vi fick lägga henne en halvtimme tidigare med ny alvedon. Får avvakta natten & se imorgon. Hon brukar sällan ha så hög feber så det har inte med tänderna att göra, hon har varit förkyld till & från de senaste veckorna men detta känns mer som antingen lunginflammation, 3dagarsfeber eller dyl, den som lever får se, helt enkelt. Men gillar inte när ens lilla hjärta är så hängig... Orolig hönsmamma som man är ;0)

Men ett kort kan jag ju bjuda på i alla fall! Det är med hos Just Magnolia vars utmaning denna vecka var:


En bingobricka! Jag valde Charms, flowers & buttons ;0)An oldie from Magnolia, my favourite for baptism-cards ;0)

With a lot of glitter!

Flowers...

...buttons...

... and charms ;0)
Nu ska jag titta till vår lilla ängel & sen fixa lite papper till Försäkringskassan & AFA försäkring (som betalar in pension när man är mammaledig) samt lite inför smyckebutikens besök på onsdag, spännande att se vad de värderar mina stulna smycken till, kan man hoppas på en miljon?! ;0)

2 kommentarer:

Jill sa...

Jo du, en million skulle jo sitte fint ;)
tenk alle de scrappegreien vi da kunne kjøpt!.. Og jeg ville kanskje hatt litt igjen til å betale min baksmell(kvarskatt)!
Ville bare ønske deg god bedring med lille prinsessen, håper hun er bedre i morgen. Det er så slitsomt når våre små er syke, man er jo så bekymret!
Ha det så bra kjære du :)
Glemte nesten å si: Fint dåpskort du har laget, også veldig misunnelig på den fine charmsen :)
Klems, Jill

Chris_P sa...

Underbart gulligt kort!!