fredag 18 mars 2011

Myskväll & festhelg!

Njuter just nu av en myskväll med "Så ska det låta" som ääntligen är tillbaka! Dagens händelser kan räknas till ett besök hos min morfar, nagelpåfyllning & ett besök på Stämpelgården som tyvärr stänger. Min favvisbutik med go trevlig personal, bra sortiment & dessutom har de haft öppet på fredagar, så att man kan känna & titta på sakerna i verkligheten... Men idag var sista rea-chansen & det var kö IN i butiken, jag rafsade ihop lite fina Magnolia-stämplar, för 10 kr/st, papper 10 st för 20 kr & dekorationer 3 st för 10 kr. Tyvärr hade alla blommor gått åt så det bidde inga sådana... Sedan stod jag i kö i 40 minuter, men det var det värt ;0)

Imorgon blir det festkväll, nämligen cocktailparty hos grannarna, ska bli superkul! Göra mig fin, dricka goda drinkar & umgås med trevliga människor, det ser jag verkligen fram emot! Nellie sover hos mina föräldrar & vi får en natt utan barn, dessutom med sovmorgon, härligt ;0) Och kanske ska det pysslas lite, jag saknar min kortmakerihörna... Vi hoppas att badrummet är färdigt till fredag men jag är lite orolig... Taket är uppsatt & ska målas på måndag. Golvet är ytspacklat, golvvärmen klar. Men mycket kvar, kakel, klinker, möbler, takspotar osv... Hm, den som lever får se! Vi har ju iof sig sovit de sista nätterna i huset & inatt har jag tänkt noll på inbrottet, skönt! Men man tänker mycket att man inte kan gå på toaletten, blir nästan lite tvångsmässigt nödig, ha ha. Så jag räknar ner till badrummet är klart ;0) Och då ska även allt till vardagsrummet vara klart (kuddar, lapptäcke) så jag kan piffa vårfint! Idag kom även pelargonerna upp från källaren, så nu ska de planteras om i ny jord & sen beskäras om någon vecka, sen är jag redo för våren ;0)

Dagens kort är med hos Papercutz "Anything goes" samt Stamp challenges "Something sweet". Och vad kan vara sötare än denna söta filur?;0)


Papers from Basic grey, OA and Panduro. The sweet monkey
is from Meljens design ;0)

Painted with watercolour on 300 gr paper.

Ribbon from Panduro and Stof & Stil.

Some old flowers i found in one of my drawers ;0)

Happy birthday!
Nu ska jag fortsätta njuta av sjukt duktiga Alcazar, ha en härlig kväll & helg! Kram!

2 kommentarer:

Petraso sa...

Kul Kort!!!

oj oj vilka fynd!!!!!! Nyare magnolior?

Alex sa...

Oooh such a cute card, I love that monkey lol = thank you for joining us over at SS this week :) Alex