fredag 4 mars 2011

Tjofaderittanrej hej ;0)

Då var det fredag igen, snabbt som attan sprang denna vecka också förbi! Får mig att tänka på: "Alla dessa dagar som jag fick, inte visste jag att det var livet som gick". Så jag försöker vara rädd om dagarna men ni vet hur det är, man hinner knappt säga pip så är dagen slut! I alla fall; så här är det just nu i mitt liv:

- Väder: grått, blåsigt & nollgradigt... men... vintergäck & snödroppar har kommit upp! Komsi komsi våren!
- Kalas imorgon igen ( 8 födelsedagar i mars!) med sambons mysiga släkt, god mat & schlager så klart!
- Idag inhandlat 2 par byxor ( i stl 40, den stl hade jag sist... ähum... 2006, tror jag?!), 1 topp, 1 kofta, strumpor & lite till Nellie (så klart!) Jag har blivit en "sån där" rabattfnattare, "tag 3 betala för 2" barnkläder på Lindex, 30% på valfri byxa på Lindex, 25% på valfri byxa hos KappAhl samt presentkort på H&M, allt nyttjat & noterat ;0)
- Imorgon ska det tränas, ätas god brunch & sättas ihop badrumsmöbler för på måndag är det dags för renovering!!! Har precis fotograferat "före"-bilderna & badrummet ser ännu bedrövligare ut på kort, SÅÅ SKÖNT att tacka för de här åren då man blundat & beträtt badrummet ;0)
- Och nästa vecka fyller jag 26... nä okej då... 30? Nä, just det... 33! Blää, usch, åldersnoja. Vill inte mer nu, försöker komma på fördelar med att bli äldre, men det är svårt, några förslag???
- Nellie är förkyld igen. Vi har varit väldigt förskonade under höst & vinter men nu slapp vi inte längre. Hon har tyvärr kvar hostan sen föregående förkylning & den har blivit värre med ny förkylning så idag köpte jag Bisolvon, hoppas det hjälper för hon är så rosslig... Annars får vi ringa farbror doktorn på måndag!

Och nu blir det ett kort! Årets första påsk-kort! Och det är med hos MDUC:s "Flower power"!


My first Easter-card this year! With a stamp that´s two years old?!
Papers from Panduro, BG and many more ;0)


A brightly shining little girl ;0)

Homemade eggs with ribbon and flowers.

Flowers flowers flowers and a butterfly!
Ikväll blir det en lugn kväll med "På spåret" (jag vet, pensionärsvarning!) samt tacos (as always). Ha en mysig helg, kram! Och stort STORT tack för alla era söta kommentarer, de värmer verkligen ;0)

5 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

Mycket på G hör jag! Men roliga G:n! ;)

Jasså! Du fyller år nästa vecka!!
STORT GRATTIS i förskott!!! :D
HOppas du får de presenter du önskar :)

MIn make har frågat mej ett X antal gånger vad jag önskar mig när jag fyller 30..men jag har ingen aning..*haha*
Fast..i ärlighetens namn så vet jag precis vad jag vill ha, men han kommer väl få dåndimpen av alla prylar jag skulle tänkas vilja ha! *haha* ;)
Bäst att hålla sig till enbart nåt enstaka..som parfym, eller en madonna, eller en lykta, eller varför inte en ny garderob i sovrummet, eller kanske...

Kortet är ljuvligt!
Härliga påsksprakande färger!

Trevlig helg!

KRAM Petra

Annacarin sa...

Halloj!
Jätte fint kort! Påsken kommer vara här fortare än vi hinner blinka om det går så här fort... gäller att sätta fart med de korten.
Ha det så gott i helgen, Annacarin

JD sa...

underbart kort som vanligt. Grattis till viktnedgången bra kämpat, du ger en annan hopp =). Ha en ljuvlig helg, kram.

Sinikka sa...

Nu skall jag färt berömma dit kort. Mycket fint. Giller dina homemade ägg, det var sött med blommorna på.

Kul att du hittade så många nya kläder till ett bra pris. Då blir det roligt att handla.

33???? härligt ålder. Det var på den tiden att jag bestämde mig för att flytta tillbaka till Holland. ( snart 12 år sen.) Tiden verkligen flyger iväg. Det väl ingen fördel, men du har i alla fall 12 år kvar tills du når min ålder :-D
Kram Sinikka
P.S. hoppas att Nellie kryar på sig snart.

Debbie Dolphin sa...

awh so sweet. Thankyou for playing with us at MDUC this week