torsdag 9 juni 2011

Herregud ett kort ;0)

Ja, nu har det minsann pysslats lite kort! Halleluja ;0) Men först lite uppdateringar om livet!

Idag har jag varit & tränat, härligt att bråka lite med musklerna, ganska mör ska jag erkänna, men SÅ peppad att fortsätta, man känner skillnad ganska snabbt, inte minst på gravidbulan! Å andra sidan svulllnar magen upp rejält av allt vatten jag druckit, min stackars kropp är totalt ovan vid den vätskemängden, ha ha. Dagen har tillbringats på köpcenter (förmiddag) med en gnällig & totalt ointresserad Nellie så efter en snabb titt & lunch bar det av hemåt. På eftermiddagen gjorde vi en favorit i repris (vilket vi gör ca 3 eftermiddagar i veckan), d v s hoppade över till grannen, där barnen leker så sött ihop & vi mammor laddar energi! Ibland är man en supertrött, otålig & okonsekvent mamma & då är det super att bli "räddad" av grannen & "rädda" henne samtidigt ;0)

Igår var jag på BVC med Nellie för 18-mån.kontroll, hon blev vaccinerad, de kollade fontanellen, höfterna, magen, synen & hur långt hon kommit i utvecklingen. Dessutom mättes & vägdes hon, 84 cm lång & 11 kg! Efter BVC blev det mammaträff med arbetskamraterna & på eftermiddagen var vi hos grannen innan det var dags för Viktväktarna. Jag har inte skrivit så mycket om det på sistone men går på jämviktskursen för att lära mig hur mycket jag kan äta för att stå still i vikt. Har varit både upp & ner men igår hade jag gått ner 6 hg på samma points som jag föregeående vecka hade gått upp 3 hg? Så det är inte helt solklart... Men 3 gånger kvar så det ska nog klarna ;0)

Kvällen tillbringades i ensamhet då sambon varit på affärsresa i två dagar. Jag laddade upp med lite godis & en gammal klassiker "Twister" för att riktigt mysa till det. Men när det började åska här hemma blev det inte lika mysigt. Så konstigt, när sambon är hemma är åska fascinerande & mäktigt, men när man sitter själv är jag en riktig fegis. Dessutom började babyvakten strula & jag fick rena skräckfilmskänslan. Så jag stängde av filmen (& babyvakten) och satte mig i pysselhörnan istället, därav dagens kort ;0)


En av Magnolias nya stämplar, den söta fågelskrämman. Färgerna
blev brunt, grönt & gult, lite "halm, grödor & vete" liksom ;0) 

Målad med akvareller i gråbrunt.

Blommor & dekorationer!

En av mina egendesignade journaling ;0)
Måste också nämna att årets första dopp klarades av i söndags när vi hälsade på svärföräldrarna i Båstad. Och igår var det premiär för årets första svenska jordgubbar, mums, säger jag bara ;0) Nu ska jag fortsätta se American Idol, hej så länge!

3 kommentarer:

Jill sa...

Et nydelig kort i vakre farger Annica! Superfint med pappen bak, gir så fin tekstur synes jeg :)
Super fargelegging!
Så flink du er med vikt vekterna forresten, stå på!
Klemmer fra Jill

Mim... sa...

Wow vilket läckert kort.
Ha de...

Chris_P sa...

Wow vilket härligt kort!!!