torsdag 30 juni 2011

Sommarlov pågår...

Det känns som om tiden inte riktigt räcker till för blogg & kortmakeri just nu... Nog för att jag gör något litet varje vecka men det är också allt... För just nu har jag "sommarlov" där jag & Nellie njuter av det underbara vädret, badar i havet, i bassängen på utomhusbadet, i grannens barnpool osv. Och så grillas det, umgås med vänner & tränas! Precis som det ska vara, tycker jag ;0)

Men jag kan åtminstone lova att blogga hela sommaren (annars får jag abstinens!) även om det blir lite glesare än dagligen! Idag kan jag åtminstone bjuda på ett nytt kort, med de senaste Magnolia-stämplarna! Layouten på kortet är lite "back to scratch", helt enkelt för att jag ibland saknar det enkla upplägget bland allt piff!Kul med lite pojkstämplar i detta kitet! Så då blev det ett litet "stjärnkort"!

Nu vaknade mitt lilla busfrö så då blev det inte mer för denna gången! Men jag hinner åtminstone skriva till er som undrar om jag virkat diverse dekorationer själv? Svaret är nej, de små blommorna är från Panduro & dukarna på kuddarna är gjorda av min fina mormor ;0)

Och idag har vi hälsat på Nellies blivande dagis (förskola om det ska vara korrekt!), så fint, nu närmar det sig & börjar bli verkligt! Och undertecknad börjar få separationsångest ;0)

2 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

Låter som ni har ett underbart härligt sommarlov!
Passa på att njut så länge det varar :D

Jag kommer ihåg när Loke började på dagis. Kort därefter var vi och handlade på Ica, vi står i kassan och plötsligt hör jag ett litet "aj aj, buff"
Va!? SJÖNG HAN!?
Det var så häftigt!!
TÄnk, de lär sig så ofantligt mycket på dagis :)

Kortet är dunderhärligt! Gillar enkelheten.
Söt stämpel, den har jag inte sett förut.


Kramisar!

JD sa...

vilken underbar stämpel. Jag förstår dig att du inte hinner blogga varje dag,för har man sommarlov så har man. Det är samma fenomen här =).