söndag 19 februari 2012

Schlager, soppa & svampar!

Först vill jag be Sverige om ursäkt för att Björn Ranelid gick vidare i Melodifestivalen OM det var många dumma skåningar som röstade på denna solskadade tomte! Det värsta är att deras låt var helt ok vilket mer tyder på ett oerhört dåligt startfält denna delfinal. Att Mattias inte gick vidare utan pojkbandet & Ranelid gjorde det, katastrof!!! Nä, denna delfinal går inte till historien med några bra minnen, nu hoppas jag på den sista delfinalen ;0)Och så vidare till... stämplar! Ni har väl sett Magnolias kommande kollektion: GUUD vad den verkar ljuvlig, håller tummarna för mycket fint!

Nu över till titelns tredje ord, svampar (alltmedan dottern gnäller i örat på mig) som representeras av dagens kort, lite hederlig paperpiercing & inte en enda stämpel! Inläggets tredje ord soppa är vad som står på menyn idag, tillsammans med 3 andra recept, idag ska vi nämligen laga mat inför veckan, flitigt värre ;0)

Var på Vårdcentralen igår, blodtrycket var bra men pulsen lite hög. Varit tokyr hela helgen & ringde 1177 igår. De ställde en massa frågor & tyckte jag skulle begära läkartid imorgon. Jag ska även träffa min personalchef för att diskutera mina arbetsuppgifter då de inte går ihop med att varken jobba 80,90 eller 100%. Håll tummarna för mig!

2 kommentarer:

Marie Wisén sa...

Underbara svampar!
:)

Håller tummar och tår för dig! Kram Marie

Petra/Paradise sa...

Först å främst, Jag håller alla mina tummar å tår för dej!

Kortet med svamparna och de söta molnen är ju bara för ljuvlig! *hihi*
Älskar de rörliga ögonen! ;D

Många kramar Petra