tisdag 28 februari 2012

VAB & hur var Scraploppisen?!

Idag är jag hemma för VAB, Nellie har fått ögoninfektion, men är annars en pigg krabat! Men det är så himla smittsamt så hon får bli hemma. Maken tar VAB i eftermiddag, rätt skönt att lösa det på det sättet, då hinner båda lite på jobb.

Ja, scraploppisen gick av stapeln i söndags, alltid trevligt att träffa likasinnade & dessutom i kombination med försäljning, en bonus ;0) Jag blev inte av med lika mycket denna gången, men står nog till hösten igen! Men ska även sätta ihop ett kit till alla småtjejer i närheten; granndottern, kompisens dotter osv, så har de lite kul mums!

I helgen var det mycket på G. På lördagen beskte vi "Bo Olsson i Tomelilla", lite som ett mini-Ullared. Vi köpte Kavat vårskor till Nellie, Name it-kläder & lite leksaker. På söndagen kom mina föräldrar på fika (efter scraploppisen) & vi bokade något som jag verkligen ser fram emot: en weekend-resa till London! Jag, mamma & min syster åker 7-10 juni, ska bli superkul! Det är 10 år sedan jag var där sist, älskar den staden ;0)

Och så över till dagens kort, med ännu en Magnolia Valentin-stämpel. 6 nya motiv är beställda från prinsess-serien, dem väntar jag spänt på ;0) Och så har jag även beställt lite nya papper (som jag såg i USA & verkligen ville ha) bl a från Kaiser craft & Echo Park! Men tillbaka till kortet ;0) Ett killkort, men ganska buttigt:Nu ska jag bygga lego & busa med lillsessan, kramelikram!

3 kommentarer:

Fialia sa...

Åh vilket fint kort! Det var kul att se dig i söndags. Nästa gång ska jag också sälja! :)

Karin sa...

Hej!

Det var kul att ses i söndags! Jag hoppas också kunna komma i höst och sälja och att då dessutom ha en massa att berätta om resan ;-).

Kram
Karin

Tess Ekwall sa...

wow! du gör så fina alster!!
jag har en award till dig i min blogg, om du vill den.
du är så inspirerande och man blir glad när man kikar runt inne hos dig!!
ha en underbar helg.
kram / tess.
http://tessekwall.blogspot.com/