torsdag 10 juli 2008

Idag ringde golvsliparen...

& frågade om han kan komma redan imorgon istället för måndag!!! Så nu ska det tömmas det sista i köket & vardagsrummet idag istället för att ha 3 dagar på sig, gissa om vi kommer att få jobba snabbt! Så synd att lillebror kommer på besök idag, he he... (lillebror är 1,95 lång & en stark filur!) Det är rätt sjukt, man tycker man dammsuger noga men nu när möbel efter möbel flyttas bort kommer den ena tussen, större än den andra, fram! Kanske hade jag inte så känslig astma ändå?! (fast jag känner av det, om sanningen ska fram...) När det kommer till kortmakarfronten hoppas jag hinna med lite innan alla möbler ska tillbaka? Om inte annat ikväll när TV, soffa & alla andra bekvämligheter står ihoppackade... Läser just nu en serie av Saga Borg : Jarastavens vandring. Handlar om människor i folkvandringstid i södra Sverige, där völvorna, medicinkvinnor med övernaturliga fallenheter, har huvudrollen. Jag har ju alltid gillat fantasy-böcker & dessa slukar jag med hull & hår, en bok på en kväll är inget konstigt! Detta kan ju oxå ha påverkat mitt kortmakeri, hi hi
Men här kommer i alla fall tre kort jag knåpat ihop! Och så hoppas jag att jag snart hinner lägga ut lite bilder på vår renovering!

4 kommentarer:

Hjärtat Mitt sa...

Vad roligt! Förstår att det blir bråttom med röjningen ;)
Du måste verkligen visa hur det blir sedan. Är jättenyfiken.
Trevlig helg.

Kram Mari i Marieholm

Erica sa...

Håller med... lycka är att bli med katt!! Världens finaste djur! En kattälskare här, naturligtvis, jag är ju Scrapkatten, haha.. ;-)
Tack snälla för awarden nedan, ska skicka vidare den i nästa inlägg. :-)
Ja, de där dammtussarna har en förmåga att krypa fram där man minst anar det.. här har vi flera sådanna husdjur, ett slags råttdjur.. (dammråttor), dessa tar tyvärr inte katterna hand om.. ;-)
Hoppas du får en trevlig helg trots allt jobb!!
Kram, Erica.

PS Superfina kort, älskar din färgläggning!! DS

Anonym sa...

Superfins kort.. gillar kattkortet, jag har också lust att bli med husdjur, kanske inte katt dock även om det är ett av mina favoritdjur, jag önskar mig en hund just nu, men det evrkar som dammråttor är vad jag får...

//Malin

Anonym sa...

bara jag igen - kolla min blogg