onsdag 12 augusti 2009

Chockartat besök...

blev det för oss på ultraljudet idag! Vi kom in & jag la på mig britsen, för en gångs skull med kläderna på efter alla vaginala ultraljud inför diverse olika manliga läkare. Behöver jag nämna att vi hade en kvinnlig läkare idag?! ;0) På med gelé & sen såg vi lilla pyret, pigg & sprattlig. Alla organ & proportioner såg bra ut & pyret hade växt helt enligt prognos. Vi slappande av & njöt av alla bilderna. När jag bad om hon kunde dubbelkolla könet så att vi bestämt visste att det var en kille, vilket vi fått besked på ultraljudet för 6 v sen tittade hon & sa skrattande "Nä, det här är definitivt en flicka". Varpå hon visade oss & även vi kunde se att, jo det var en flicka! Det sjuka är att vi alla tre såg en tydlig "snopp" på förra ultraljudet, så var den tagit vägen är ett mysterium..! Eller som sambon uttryckte det: "Var har kronjuvelerna tagit vägen"? Ha ha ha.



Så, ja, chockad gick man därifrån & insåg att Didrik har blivit en "Didrika", att de barnkläder, babysaker & sängkläder i ljusblått kanske inte passar. Missförstå mig inte, jag blir lika glad oavsett vad det blir, det är bara att under 6 v har man ställt in sig på en liten Didrik. Ni har ju själv sett mina sydda vimplar, barnrumsinredningen & inköpta ljusblåa snuttefiltar o s v. Och nu blir det istället små prinsessor i rosa, för inte kan man ju bryta könsreglerna ;0)

Men nu ska vi först smälta det hela & kanske ska man köpa allt i beige & vitt?!

Over and out från soffan ;0)

7 kommentarer:

tessan_andy sa...

vi är oxå chockade! och ringtestet MÅSTE göras om ;)
men det lilla livet är välkommet oavsett kön. Vi längtar! =)

P&K / Tessan

Petraso sa...

Hiiiii Ja har hört den där förrut men fniss du har ju tid och ändra om bekanta fick veta det på förlossningen att det inte var en kille.... utan världens gulligaste tje och fniss som hade ett sovrum med rallybilar på.....

Åsa/asamia sa...

Förstår att det blev en smärre chock...men kanske ska man inte lita blint på dessa apparater, utan vänta och se vad det blir. de kanske sett fel den här gången?

Anonym sa...

men oj då... jag tycker dock de blåa du köpt passa lika bra om nu Didrik blev en Didrika. Jag hade rosa/rött och lila på min son och han har blivit en lång ståtlig kille ändå...

kram

//Malin

Gunilla|uniquelyme sa...

Oj då, så kan det gå! :D

Lisa sa...

He, he :) Jag vet inte vad jag ska säga... Du vet min komentar om att det kanske var två.... :)
Underbart att de kunde se att det var en välmående flicka :)
Kramar

Anki sa...

Åh så det kan bli :)

Jag har massor av rosa saker här ifall du behöver :)

Kram
Anki