måndag 24 augusti 2009

Sugen på ny hobby?

Denna helgen rensade jag grovt bland mina kläder, ner i lådor med allt som inte passar, lär troligen inte behöva dem på ett tag ändå! Så nu blev det så fint & luftigt i garderoben, härligt! Och med denna handling har jag nog invigt min "boa"-tid, då man gör vid hemma inför nedkomsten?! Känner att det ryckt i den genen ett tag nu, så jag har börjat planera ett babytäcke, sy påslakan av mina tyger & nu har även en ny sak tillkommit, nämligen filurer... Antingen i filt, tyg eller virkade av bomullsgarn s k amigurumi. Har googlat runt lite & funnit bl a dessa små söta filurer, visst är de bedårande?
Små söta monster i filt/plysch från Mariska fluffles

Och underbart täcke från Dandybrand!

Sötaste sniglarna från Etsy

Detta är från en duktig, svensk tjej som även släppt en bok, besök Booip.blogspot!

Och ännu en söt uppenbarelse från Etsy, suck, mitt hjärta smälter ;0)

Dessvärre har inte virkade filur- trenden nått den svenska marknaden riktigt än för i min jakt på färdiggjorda fann jag ett fåtal, mycket dyra filurer, så dom får stanna kvar i sina nätbutiker! Istället ska jag köpa en virkbok & testa, utmaning så det föreslår, hi hi. Och om jag får vägarna över till Danmark & Köpenhamn, ska jag spana, för där finns massor, mumma!

I vanliga livet sätter sambon taklister på hela ovanvåningen, vi fortsätter spana barnvagn & kan inte enas om namn, allt är som vanligt med andra ord ;0)
Och så har jag börjat renovera lite julpynt, man kan aldrig vara för tidig?!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej, era bebis kommer ha fullt utrustat toppenrum med superfina saker...! Lycka till med virkningen, de är ganska gulliga de där filurerna.

Hoppas allt är bra - här är det som vanligt

//Malin