söndag 18 maj 2008

Här kommer ett potpurri...

av foton! Helgen har varit supermysig! Efter en trevlig kurs igår körde jag till Furulund & gick på loppis, här kommer lite av fynden! De hade även en auktion, riktigt kul, tyvärr stod en rik kvinna med likadan smak som jag & ropade in allt jag ville ha, suck... Men jag hittade mycket annat kul! Och som plåster på såren till lilla mig ska jag ju även på loppis nästa helg, hi hi.
Och nedan kommer även lite naturbilder, maj är en härlig månad att fotografera när allt är så skirt & ljusgrönt.

En liten samlingsbild på vissa av sakerna. Älskar nysilverfaten, jag ställer krukorna på dem, blir så fint! Pottan kommer få en krukväxt & glaskupan lite spets. Kom just på att jag missat visa det jag köpte på loppisen förra månaden, förutom det som kommer på bild lite längre ner köpte jag en mangelkorg & lite trådslöjd.Koppen i närbild, kanske en hyacinth eller någon liten vårblomma i? Brukar inte falla för koppar men denna kunde jag bara inte låta bli!
Detta köpte jag på förra loppisen, ramen ska få färg på sig (precis som de andra ramarna någon gång inom 100 år...)
Jag älskar små söta silverbestick, särskilt sockertänger i alla dess stl, är både jättefina att titta på & super till salladen (estetik & funktion, hi hi). Och tårtspaden var bedårande...
Björkens små musöron...
Nypon i olika stadier fotograferade en regnig söndag för några veckor sen. (jag lufsade omkring i gummistövlar, regnjacka & paraply, jättemysigt)
Magnolia i vår trädgård, numera utblommad.
Och en liten närbild på vinbären som är på väg, visst är de näpna?2 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Sä vackra trädgårdsbilder!

ilken vacker kopp du fyndat och silverfat och tänger måste jag också börja kolla efter.

Är du sugen på att tävla så kika in hos mig. Jag firar 10000 besökare snart och lottar då ut lite inredningting bland er som lämnar kommentarer.

Kram Maud

Hjärtat Mitt sa...

Härliga fynd du har gjort.
Ramen var jättefin. Ska nog oxå måla mina. Jag har inte tänkt på det innan faktiskt.
Visst går det fort i naturen. Det är knappt så man hinner med med kameran ens.

Kram Mari i Marieholm