söndag 25 maj 2008

Solig söndag & kök på G!

Hela helgen har gått i solens tecken, i fredags handlade jag lite blommor, pioner, akleja & löjtnantshjärta samt prickig vaxduk på Stof & Stil, sen hem & gjorde fint i tädgården! Flyttade mitt planteringsbord & dekorerade det lite:

Jag fyndade även lite på Mio, 300 kr för alltihopa!


På lördagen var det en trevlig betongkurs med glada aktörer, därefter körde jag & mamma till loppis i Åkarp. Den var mindre än vanligt, i synnerhet på möbelfronten men jag fyndade lite ändå, bland annat fler fina "silver"fat, ljusstake, linneduk & trasmatta i rosa (ej på bild)!

Väl hemma sydde jag färdigt mina kuddar, sen hade vi lite folk & såg schlagern, åt gott & hade trevligt! Men schlagern hoppar jag nog gärna över nästa år...

Idag var vi på IKEA, vi har ju ritat upp vårt kök, skulle göra lite finjusteringar & kolla slutsumma, leveranstid mm. Det visade sig att det blev billigare än vi trott, ca 10000 kr :0) samt att det endast var två(!) veckors leveranstid. Så om allt fixar sig med golvslipare & andra hantverkare kan vi nog börja tidigare än beräknat!!! Vi köpte oss även ett parasoll till vårt lilla trädäck, så här blev det:

Korten däremot är en annan historia... Men jag ska maila två till hänglars blogg & två andra kommer i veckan, men det ligger typ 10 kort till & tittat på mig... Jag ska iväg med jobb mån-tis men kanske en stund på onsd??? VILL JU PYSSLA! Ha det gott i solen!

Och mamma, glad Mors dag så här lite i efterskott! :0)

2 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Så många fina fynd du gjort - sådana där fina fat letar jag också efter!

Kram Maud

Hjärtat Mitt sa...

Härliga saker du har hittat!
Älskar fågelholken.
Önskar att mitt planteringsbord kunde vara lika fint. Det är alltid full av jord och krukor. Inget man vill visa upp direkt :)

Kram Mari i Marieholm