torsdag 1 maj 2008

Här kommer lite...

scrap till från eventet! Har varit ledig idag & försökt göra så mycket som möjligt, tog en promenad i gummistövlar, det var ljummet även om det regnade & jag tog en massa foton som jag tänkte scrappa! Gjorde även färdigt några kort & halsband som var beställda samt städade, diskade, tvättade, läste bok & såg en underbar film "Livet är underbart", rekommenderar den varmt! Så nog får man kalla mig högproduktiv idag, hi hi. Tyvärr fick jag inte vara ledig imorgon, så alla ni som är lediga, njut lite för mig med... (suck, tyck synd om mig själv, blää, skräp att jobba osv...)


Först ut är lo:n från quickkutz-kursen, kul att prova nya verktyg! Jag valde en annan titel än originalet, helt enkelt en som passade min bild & mina tankar. För vem kunde gissat för 5 år sen att man skulle vara så scrap- korttokig som jag är idag? Om jag får vara lite djup tycker jag man kan, med facit i hand, se att varje steg/utveckling/förändring man gjort i sitt liv styrde en undermedvetet i rätt riktning.

På den här kursen fick vi stämpla med nya Easer-stämplar, arbeta med rub-ons & lite journaling, gillade denna stilen skarpt för att den skiljer sig så mycket från vad jag brukar göra! Valde att scrappa Nesta, vår katt som älskar utelivet & trädgården sen vi flyttade till hus.


Sist ut är anslagstavlan vi gjorde hos Paleda, man skulle egentligen maskat fjärilarna men jag gjorde en helt egen version, med tidningsartikel osv... Tänkte hänga den vid sambons huvudkudde, he he

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad fint du gjort! Kula att se allt ni skapade på eventet, själv har jag gjort inget på skaparfronten!