fredag 16 maj 2008

Man märker att...

vädret gör sitt i kortmakarproduktionen, man vill ju njuta så mycket av vädret som möjligt! Så många kort har man ju precis inte gjort... Veckan har annars varit lugn & skön, har njutit av Desperate housewives, Sex and the city & Top model. Jag & sambon skulle även ha en mysig kväll med film & godis, satte på filmen Things we lost in the fire... Efter 2 timmar & litervis med tårar hade jag en hyfsad huvudvärk, så gick det med det :0) Men jag kan varmt rekommendera filmen, den var mycket bra (men sorglig)!

Vi har ju nu haft några betongkurser & imorgon går den tredje av stapeln! Hoppas vädret håller i sig, jag ska nämligen på loppis efter kursen, ska bli skitkul, rent ut sagt! Har verkligen saknat att "loppa"! Men nu drar ju säsongen igång ordentligt, mumma! Önskar att någon snart uppfinner en pyssel-loppis, risken är väl att man går med minus, hi hi.

Igår kom förresten de nya hänglarna, jag hoppas hinna pyssla lite på söndag. Har en hög med ogjorda motiv, hämtade även ut Magnolias paket, vilket jag hade missat att jag beställt, så det blev lite mer motiv där också, hi hi. I väntan på nya kort kommer här två jag gjorde för ett litet tag sen!

Liten Magnolia-tös målad med akvarell, MME-papper.
Och så två gamla hängla-stämplar målade med promarker & lite restpapper, man har ju en del som bekant!
Veckans plus: Vädret & att vi blivit med bil 2, nämligen en söt liten Ford Ka! Köpte av grannen igår kväll, hi hi
Veckans minus: Att det är långt till semestern...
Veckans konstaterande: Heja all vårdpersonal, klart ni ska ha skäliga löner, fortsätt strejka, ni har folket på er sida (åtminstone mig!) Ge inte upp!!!!
Och med den slutpläderingen ska jag fortsätta bita på naglarna till hockeyn!

3 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Om jag hade din talang skulle jag få många kort gjorda för här snöar det titt som tätt.

Kram Maud

Anonym sa...

Vad fina kort du gjort nu igen, vet du vad... jag har bara MÅLAT mina nya hänglar - alltså inte kortmakat nått, hade stora planer nu i helgen, men jag blev fast med en liten 5-åring, superkul, men jag märker att jag är inte lika allert nu som jag var när Benjamin var fem... Hur som helst var det superkul att ha den lille prinsen här, det blev kanske lite mycket dvd-film - men är det helg och mys så är det!

Hjärtat Mitt sa...

Underbara kort som vanligt.
Hoppas att kursen gick bra och att ni fick många fina saker gjorda.
Grattis till bilen!
Visst är det skönt att ha egen bil och kunna åka vart man vill, när man vill.

Kram Mari i Marieholm