torsdag 14 augusti 2008

Igår tokåskade..

det hela kvällen, jag älskar åska, lite av naturens sätt att visa sin styrka! Men jag hade givetvis hoppats på att värmen skulle komma tillbaka, men nope, idag är det 13 grader, blåsigt, regnigt, ja riktig höst faktiskt... Och höst har jag ju längtat till men den soliga plocksvampar-versionen... Men det ryktas om att slutet av aug ska det bli fint igen, håller tummarna. Från utomhus till inomhus; igår fick vi belysning & fläkt installerad. Är det inte konstigt, man sliter med allt det stora & så är det de små sakerna som gör hela köket, sjukt egentligen... Idag tänkte jag tokslita med att ställa i ordning ovanvåningen, rummen där har mest varit avlastning för nedanvåningen... Har ju köpt en bokhylla som ska sättas ihop & så ska lite möbler flyttas, hm, ska ta lite före-efter bilder så ni hänger med på svamlet... Semestern börjar ju närma sig mot sitt slut så nu gäller det att ligga i! Och med risk för att lynchmobbas har jag så många kort på lager (ja, jag vet...) så här kommer lite potpurri! Och så vill jag viska ett förhandsgrattis till morfar som fyller jämnt imorgon, nämligen 80! Så grattis i förskott morfar!

Sötaste elefanterna från American crafts dekorerade med rörliga ögon, vitt papper är från Doodlebug

Magnoliatjej på papper från bla Crate paper, massa olika stickers.

Lite bling-bling, gröna pappret är en liten spillbit. från MME.

Trollkarl & svampar DF, papper BG, bokstäver Thickers.

Förresten, har någon nåt tips på kuliga halloween-stämplar? Kanske utanför Sveriges gränser, tycker att jag har plöjt ordentligt i de svenska internetbutikerna nu... kanske inte har kommit hem än? Vill ju helst ha Fiskars fantastiska halloween-papper, hoppas verkligen ngn tar hem dem?!

3 kommentarer:

Hjärtat Mitt sa...

Oj, jag hinner knappt med!
Så mycket ni har gjort, och vilken fart ni har. Blir trött bara att läsa om det ;)
Ni har verkligen hittat fina saker till ert nya kök. Det blir ju roligare när man har nytt porslin och pynt oxå, till det nya.
Och du hinner ändå med att pyssla!!!
Inte dåligt.
Här blev det bara två jättesmällar, sedan försvann åskan.

Kram Mari i Marieholm

Anonym sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ så mycket fint du har gjort, här tokåskade det också och Lillatss var så rädd att han låg i knät hela kvällen...

Halloweenstämplar? Nja det vet jag inget om, jag vet att Hänglar och stänglar har men de är ju ganska svåra att få tag på!

Nina sa...

WOw, vilka läckra kort!! Jättefina färger, upplägg och detaljer. :D

Jaa, har du sett Doodle Factory's halloweenset (finns hos scrapaddicted.se)? Jag tycker att de är tokläckra!