söndag 10 augusti 2008

Regn regn regn...

Jag var världens drygaste min första semestervecka, jag gick nämligen på semester onsd & från torsd var det superväder! Men jag hade mina aningar om att jag skulle få äta upp det & mycket riktigt... Hela nästa vecka är bara ett stort moln i tidningen & dagens väder lovar ju inte precis något solsken heller... Lite synd, mamma & jag skulle nämligen åka till Vannaröds slott på bytaremarknad/värdering av antikviteter, men vi valde att skippa det. Hur kul är en marknad när det ösregnar???

Lite bakåt i tiden går jag nu, nämligen till bröllopet. Den tillbringades ju på Malmöhus slott med dess källarvalvscharm & låga tak. Med god mat, trevliga tal & toastmasters av världsklass kunde det ju inte bli något annat än en mycket trevlig tillställning! Jag var lite nervös i början, det var nämligen bordsplacering med vilt främmande människor men det utvecklades till ett plus istället för minus. Och alla stockholmarena förstod skånska, hi hi. Efter dans & nattamat for vi hemåt vid 02. Dagen efter blev det brunch i de nygifta föräldrarnas trädgård, gott, men man var lite mör. Inte för att jag vet när man själv blir gift, men Niklas & jag är åtminstone eniga om att inte gifta oss i kyrkan & att ha fest på kvällen, inget mer. Det är lite som att titta på hus, ju fler man ser, desto tydligar blir ens egna önskemål ;0) Nedan kommer lite bilder på bröllopskortet men först en liten bild på mig & sambon!


Festklädda & partyberedda!!
Jag är ju lite förändringsobenägen när det kommer till format på kort, därför utmanade jag mig själv att prova på något annat än det vanliga 16x16 cm-formatet. Och det var ju inte så farligt, hi hi Pappret är maja design & ängeln är ett bokmärke, bandet satinband.
Här är det öppnat, initialerna till höger & vänster är ju givetvis brudparets förnamn! De andra bokstäverna är inköpta på Panduro Hobby! Fjärilen är ett bokmärke & ramen, ja det vete katten...
Jag älskar de här metallhörnen, tyvärr har inte Panduro dem längre...
Initial i närbild med lite bling-bling.
Och så lite glitter på ängeln!

PS. Just nu knåpar elektrikern i köket & jag längtar tills det är klart. Det stora dilemmat för kvällen är om vi ska koka (koka koka koka) ris eller pasta? Och vad ska vi ha i ugnen??? Ikväll ska vi använda all teknisk utrustning, hi hi. Ja, det har jag ju glömt att berätta! Vår diskmaskin är lite annorlunda konstruerad & därför kan vi inte diska våra mattallrikar i den, den är för låg!!! Vi har IKEAs Arv, ni vet den gräddvita gammaldags & jag älskar den men den har bara gett oss trubbel, fick inte plats i hyllorna i gamla köket & nu inte i diskmaskinen... Nu åker den! *mutter mutter* Så har ni något tips på en servis i gammaldags stil, säg till! Kramelikram!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skulle aldrig heller vilja gifta mig i kyrkan, jag vill inte gifta mig alls... Skulle jag göra det, så blir det 2 min på rådhuset, för mig är det en juridisk grej - jag tror ju inte på Gud, och kan således inte lova evig trohet inför "det", då skulle jag hellre lova trohet inför Ior, känns ungeför lika dumt.

Jag respekterar de som är religiösa, och jag förutsätter att de respekterar mig och mina åsikter.

Snygg klänning du har... avis!

//Malin

Gårdsromantik sa...

Så underbart kort!
Snygg klänning och sambon var inte så pjåkig han heller!

Kram Maud

Erica sa...

Vad fina ni är!! Fin klänning och snygga skor också!

Själv gillar jag mateusporslin (mateus.se), har sneglat på detta porslin länge nu, skall bli ett inköp nu snart då jag fått in en del pengar på traderaaffärer.. ;-) har bara sådan beslutsångest vilken färg, men det lutar åt beige då det är mest neutralt..

Jättefint kort också! Gillar stilrena bröllopskort!