söndag 9 augusti 2009

Tillbaka från Öland!

Jag & sambon samt ett annat par med son har haft en supermysig vecka på Öland! Vi har strosat i Borgholm, besökt Ölands djurpark & solat på Böda strand. Vi har gått mysiga promenader, ätit gott, sett solnedgången & spelat kort, helt enkelt bara slappnat av. Och så skönt, man kan inte tvätta, renovera, plocka ogräs mm, som man gör hemma, så då slappnar man av ännu mer. Perfekt avslutning på semestern, sambon börjar arbeta imorgon & jag på torsdag. Men innan dess tänkte jag hinna med lite här hemma, just nu sitter jag & dekorerar mina raggsockar, tänkte även göra färdigt min hög med kort och lite annat smått & gott.

I förra inlägget lovade jag lite barnrumsinspiration så nu har jag lånat lite bilder från kreativa människor, inredningsmagasin & dyl. Tyvärr glömde jag skriva vilken bild som är från vem så jag hoppas ingen tar illa vid sig! Med nedan bilder tror jag ni förstår grundtanken med barnrummet, hoppas bara sambon köper stilen, hi hi. Väggarna kommer vara creme, sängen & andra möbler vita. Inredningsdetaljerna kommer gå i ljusblått mixat med inslag av marinblått, beige & rött. Det kommer vara lite virkade leksaker, stilrent med lite gammaldags känsla helt enkelt!



Här föll jag för belysningen i taket, den stora vita stjärnan & de små tennsoldaterna. Gillar även det småmönstrade stjärntyget, någon som vet var man kan hitta något liknande? Har inte sett något bra, varken i quiltaffärer eller på Stof & Stil...

Maileg-kaniner, love them, behöver jag skriva mer?


Här ser ni lite tanken med vimplarna & stjärnorna på väggen gillade jag, finns det månne stilrena walldecos i liknande? Läste även om någon sorts vinylplast(?) som man kan fästa på väggen & stansa ut motiv i, vet någon var man hittar det & exakt namn?

Detta är såå fint, ordning & reda på ett snyggt sätt. Någon som vet var man hittar de ljusblåa boxarna?

Gillade de små söta skorna & att täcket är namnat, kanske blir en kudde med namn på?
Tänkte mig bokstäverna i ljusblå filt, lite slarvigt fastsydda för hand med tjock vit tråd.
Har massvis med ideér & små projekt som jag vill göra, nu är det bara tiden som ska räcka till ;0) Och orken, för middagsluren är numera obligatorisk... Imorgon går jag i alla fall in i v.20 & på onsdag är det dags för ultraljud, spännande! Håll tummarna för att allt ser bra ut!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen, hoppas att UL-ser bra ut och allt är som det ska med den lille prinsen. Eran son kommer att ha det finaste rummet innan han ens är född... ha ha ha!

//Malin

Camilla sa...

Hej! Superfina rum! De blå boxarna tror jag är från Ikea, jag har likadana fast vita. Det var dock flera år sedan jag köpte dem!
Härlig blogg! Tack för titten!

Linda sa...

Öland är underbart! Tyvärr brann vårt uthus så det var mycket jobb med det i år, men härligt ändå. Tack för de fina inspirationsbilderna :)