tisdag 8 februari 2011

Inatt var det...

...tokstorm här i Skåne, vi sov knappt en blund & jag har var uppe ett par gånger för att se om huset stod kvar! Även hela dagen idag har det blåst friskt & vi har inte varit utanför dörren. Nellies tandvärk har kulminerat & vi la en ledsen & såå trött dotter redan 19.30 då hon sovit dåligt under dagen. Så förutom en trevlig mammaträff har det varit en ganska tråkig "skitdag" rent ut sagt... Ibland undrar jag om man kan bli utbränd som mammaledig, min hjärna är djupt disfunktionell & jag glömmer mycket när vår dotter är så mammig, ledsen & klängig... Någon som kan peppa lite eller känner igen sig? Jag behöver lite uppmuntran, känner jag ;0)

Igår kväll lyckades jag lägga ut lite stämplar på Tradera & småfixa lite saker, men får fortsätta bocka av min lista ikväll igen, tror det blir att stansa lite blommor & blad till loppisen! Jag har även tokrensat bland stämplarna, hade faktiskt riktigt mycket jag inte ville ha kvar så högen av saker till försäljning växer lavinartat, nästan så det gapar tomt på hyllorna (jag är ironisk, bara så ni vet!). Men skönt med utrensning, när den är klar ska jag ändra om bland mina pysselsaker, stajla lite mer & inte bygga högar av tingeltangel ;0)

Idag tänkte jag visa lite inredningsbilder, jag har fått in lite vårkänslor, även om kuddar mm är temporära till mina turkos/rosa saker är färdigsydda. Tyvärr är inte blogger på sitt bästa humör så jag fick bara ladda upp en (?) bild, resten kommer imorgon.


Vår lilla soffhörna, klädd med egensytt lapptäcke & kuddar.
De vita kuddarna är från H&M!
Nu ska det stansas & kanske gråtas en tår till "Sofies änglar", hi hi. Var rädda om er ;0)

2 kommentarer:

Lina Videll sa...

du jag känner igen det där med det klängiga..har en pojke här nu som också får tänder och är lite klängig, sen på toppen bits och rivs och knips han en hel del också,så samtidigt som man vill hålla om honom nära så är det svårt för han tar så förbannat hårt...men vi får trösta oss med att det är en period!! Kanske om vi gör något helt ur vardagen som att åka och bada eller något så det blir distraherade eller kanske inte, vet inte men vill peppa lite iaf :) kram på dig!

LillaMinne sa...

Min skrutta är 8 månader och håller just nu på att få 3e tanden... segare får man leta efter. 2 veckor har det varit gnälliga dagar utan vila och skrikiga nätter när hon vaknar och har sååå ont. Jag går som i en dimma av trötthet... värre än nattamning, många gånger värre! Jag försöker trösta mig med att nu är det "bara" en framtand... kindtänder måste ju vara ännu värre. För att få lite kraft försöker jag omge mig med glada färger... känns om att man kan lura tröttheten om hjärnan får insupa lite pigga färger.