torsdag 3 februari 2011

Minus 1 kg!

Ja, det blev det minsann på Viktväktarna igår, så himla glad, precis vad jag behövde, att det "rasslade" till lite, efter alla hekto hit & dit. Nu är det totalt 13,8 kg på 26 veckor & inte så långt kvar längre, 6-8 kg till målvikt ungefär. Så hoppas vara i mål innan sommaren! Sen ska det tokshoppas ny garderob! Ska bara sälja den gamla på Tradera innan, hi hi. Har börjat fotografera men det är mycket kläder, har nämligen även mammas garderob att sälja, hon har också varit med i Viktväktarna & är nu Guldmedlem, vilket även snart svärmor blir! Rena Viktväktar-sekten ;0)

Idag blir det faktiskt inget kort... Har två projekt som är på gång men inget färdigt så ni får ge er till tåls ett tag till. Dessutom är det just nu full fokus på att sätta ihop olika kit till loppisen som jag ska stå på den 27 februari! Tänkte inte sälja saker i "lösvikt" utan det blir bara kit & påsar, 35 papper, 50 blommor, 10 band mm. Så det rensas flitigt i gömmorna, bl a åker en stor del av mina spillbitar! De är numera stansade till tags, hjärtan, blommor, blad, stjärnor osv. Ska bli så skönt att rensa ut! För jag har lyckats samla på mig en hel del under mina "scrapår". Hoppas sakerna ska falla i smaken & att jag blir av med allt! För då kan jag ju köpa nytt utan dåligt samvete eller hur? ;0)

Istället visar jag idag bilder på vår dusch- & vaskblandare, Mora classic!

Till vasken blir det denna lilla skönhet, i krom.

Duschblandare i samma serie, med så fina "rattar" ;0)


Och så ska denna kopplas på, en kombinerad tak- & handdusch, mumma ;0)
 Imorgon är en tom dag i kalendern vilket är riktigt skönt, för sen kommer en fullbokad helg och en ganska fullbokad vecka. Har varit så mycket fokus på badrummet & att kolla alla priser, mått mm så jag är lite trött. (och nu retade jag väl gallfeber på alla er arbetande människor, hi hi) Just nu längtar jag till våren så man kan komma ut i trädgården, plantera lite & låta solen värma ansiktet, men enligt grannen väntar en köldknäpp till innan våren kommer så jag får väl vänta lite till... Grr på snön!

Nu ska jag fortsätta stansa & klippa & stansa & klippa & förpacka, blir så fint när det är färdigt ;0)
Ha en skön kväll, kramelikram!

2 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

ALltid roligt att läsa vad du har för dig vännen! :)

Jag har också tittat på de där blandarna som du visar bilder på!
Ska ha det el något liknande i vårat kommande badrum också!! :D
Du har en väääldans bra smak!!! ;)

Grattis till -1kg!
SJälv har jag ingen karaktär alls till att göra något känns det som.
Måste köpa gympaskor först, SEN ska jag börja på friskis! *tummar med mej själv* :D

Lycka till med stansningen! ;)
KRAAAAAAM

Sinikka sa...

Ett stort grattis. Det finns väl inget tråkigare än att kämpa och det syns inget. Bra jobbat!!!!! Fortsätt med det.
Kram Sinikka