måndag 7 februari 2011

Tänder & tramserier!

Hej alla glada laxar!

För det första; Tack för alla goa kommentarer, de piggar verkligen upp & gör mig glad, jag kommer snart på besök men just nu är bloggrundor stört omöjliga... För vårt lilla hjärta har en kindtand som precis gått igenom tandköttet & det är MYCKET mammigt just nu. Hela dagarna vill hon ha mig nära, nära, allra helst ska hon sitta i knäet hela tiden... Och så är hon så ledsen, ens hjärta brister. Så jag försöker kramas & pussas mycket, ge snäll mat & alvedon för att hon ska ha det så bra det bara nånsin går. Och därför gör jag inte så mycket annat ;0) Kortmakeriet ligger, om inte på is, så åtminstone på vänt... Loppisförberedelserna går saakta framåt men det är också allt. De två timmar på kvällarna när Nellie har somnat går åt till allt jag inte hunnit på dagarna, så ja... Ni förstår var jag vill komma ;0)

Ikväll vill jag hinna stansa blommor, blad & stjärnor, klippa ut stickers till baksidan på mina kort, sortera stämplar till loppis, bära ner det sista julpyntet (ja, det är kvar på diskbänken i köket..!), sätta upp en källsorterare i köket, göra kort, blogga & sist men inte minst; börja sy på kuddar & lapptäcke till vardagsrummet! Ja, ni ser, jag skulle behöva vara vaken hela natten ha ha. Men jag tar en sak i sänder & jobbar mig framåt! Och är faktiskt hur lugn som helst ;0)

Igår hade vi en lugn förmiddag med lite småfixande & sen var vi på mysiga Ribersborgs (Malmös strand) restaurang & firade sambons fasters födelsedag! Vi åt gott, sedan gick vi en lång promenad längs havet, himla skönt!

Och i lördags var sambon på möte med bl a två kompisar så vi flickvänner/fruar & barn hade en myskväll ihop med god mat, härligt snack & så schlagern förstås! (Danny var grymt bra & så gillade jag Pernilla efternamn ? som lät som Idde Schultz) Nellie var inte sugen på att sova borta så hon slocknade i min famn vid 21 & sedan la jag henne. Vid 23.30 bar det av hemåt, så en lagom kväll m a o ;0)

Dagens kort är med i utmaningen hos Just Magnolia med temat "Ribbons".A sparkling card with bright colours! Papers from BG,
Prima, Panduro and many more ;0)

Little Tilda from Magnolia!

A lot of flowers, my last ones in pink...


And here you`ll see all the layers and papers I used, a lot!
 Nu ska jag börja bocka av min lista, hörs snart ;0)

4 kommentarer:

LillaMinne sa...

du måste fota lapptäcket sedan, jag är supernyfiken!

Sinikka sa...

Du är nog en bra mama som lägger allt åt sidan för att trösta ditt barn. Det gör du helt rätt i.
Kortet är underbart igen. Själv hinner jag inte heller mycket densista veckan. Tur att jag har haft en del uppdragskort som jag inte har visat än.
Kram Sinikka

Kathy sa...

Darling card!! Love your scrappy style and beautiful details!! This is such a cute card!
Thank you so much for playing along with us at Just Magnolia!
:)Kathy

Lina Videll sa...

Du gör så fina kort, måste fråga vad gör du med dem sen? Kramis Lina