torsdag 16 januari 2014

8 dagar till BF & ett kort gjort!

Det börjar slå mig att det inte är så många dagar kvar till bebisankomst, så både idag och igår har jag suttit i mitt arbetsrum och gjort Magnolia-kort. Var ett tag sedan sist men det blev inte mindre än sex kort så nu kan jag bjuda på lite mums den närmsta tiden :0)
 
För att komma igång började jag med att färglägga nya fina kitet från Magnolia, sedan letade jag upp en massa utmaningar att inspireras av och därefter la jag ett motiv + en kortstomme + 10-talet mönstrade papper, sen var det bara att sätta igång!
 
Här kommer första kortet! Med det är jag med i följande utmaningar:
 
1. Allsorts challenge blog med temat "Use ribbon but no bows"
2. A gem of challenge med temat "Something new"
3. Lovely hänglar & Magnolia med temat "Anything goes"
 
(Det har verkligen poppat upp högvis med nya utmaningsbloggar & vissa gamla har försvunnit, ska lista dem en dag till er. Bl a har jag hittat nio olika Magnolia utmaningsbloggar!)
 
"For a princess"

 My new stash Magnolia stamp from "Lost & Found", gems in the "corners" ;0)

A lot of flowers!

Ribbons one and two...

... and three!
Och ja, 8 dagar till BF. Mitt humör går i vågor, vissa dagar är jag gråtfärdig, andra tycker jag det är ganska lugnt. Inga känningar, inga sammandragningar, inga förvärkar än. Enda tecknet är att lillan har åkt ner ytterligare en våning, vilket ger strålningar i ljumskarna & mer smärta i nervändarna som gör att jag får gå långsammare.

Just nu längtar jag efter att kunna röra mig obehindrat, att orka leka mer med Nellie & små saker som att hon kan sitta i mitt knä eller bli buren. Att få sova en natt utan smärta eller nästäppa eller att jag bara ligger vaken i timmar utan anledning. Jag längtar efter att få börja träna, gå långa promenader, äta gott utan att få uppstötningar eller att magen blir superspänd, att ha snygga kläder på mig, att kunna knyta mina skor eller ta på strumpor utan att det känns som gymnastik.

Men framför allt längtar jag efter att bli tvåbarnsmamma, att lära känna lillan, klä på henne fina kläder, amma, se hennes leende, att känna på hennes små fingrar och tår, lukta bebis, gå stolt med barnvagnen, att se hur Nellie blir som storasyster & Niklas som tvåbarnspappa.

Och nu när jag ändå är lite krävande så adderar jag en längtan efter våren! ;0) Men just nu snöar det & har gjort hela dagen så verkar som vi får vinter ändå. Och kanske ännu en BB-färd i snöväder?

Sänd mig gärna en tanke imorgon, dags för hinnsvepning då! Hoppas hoppas!

5 kommentarer:

Sarah sa...

Beautiful Tilda card, I love all the details and the colours. Thank you for joining us at Allsorts this week for our Ribbon challenge x

Wendy L sa...

Great card, thanks for joining us at Allsorts. xxx

Sue sa...

Gorgeous card, adorable image and pretty colours with such beautiful detailing too.
Thank you for taking part in A Gem of a Challenge.
Sue xx

Stempelhexe sa...

Gorgeous card...love all your details! Thank you so much for joining us at LHoSM this week.

Hugs
Ulla

Barbara GR sa...

Gorgeous card! Sweet image and beautiful details!
Thank you for playing along with us at LHOSM challenge.
Hugs,
Barbara GR