måndag 27 januari 2014

BF+3...

Ja, dagarna rullar på & lillan verkar inte vilja komma ut, suck, suck och trippelsuck. I lördags hade jag en del mensvärk & sammandragningar, men stiltje hela söndagen. Inatt lite mer känningar + att en del av slemproppen kom imorse men sedan stiltje hela dagen... Så det går sakta men säkert framåt, men dagen med stort D vill inte riktigt infinna sig än. Dags för läkartid imorgon, tydligen dags för hinnsvepningsförsök nr 3? Vill bara få ett datum för igångsättning. Gärna innan helgen! ;0)
 
Och så har det toksnöat hela dagen, Svedala verkar ligga i en sänka för vi har betydligt mer snö än grannkommunerna? Så det blir troligen en favorit i repris med vinterväglag in till BB? Men den köper jag rakt av! ;0)
 
Ett kort bjuder jag på idag också, som är med hos Live & Love Crafts med temat "Perfume"
 
 


Nu blir det middagslagning här & imorgon jobbar maken hemifrån, för att avlasta med hämtning & lämning på dagis. Nellie har varit hemma med mig idag, vilket hon är på måndagar. Tycker dock lite synd om henne, man är ju inte överaktiv just nu. Så det känns bra att hon får leka med kompisarna imorgon! Lite konstigt är det ju att när man går på mammaledighet för att vila upp sig innan förlossning & babyankomst, då får storasyskon gå 15 timmar/vecka? Nellie har varit grymt duktig idag men att vila upp sig med en 4-åring hemma, det klingar lite i otakt1 ;0)

1 kommentar:

Sandra Mathis sa...

Hej Annica,
Då får jag hoppas att du inte längre går i väntans tider. :-) Festligt och färgsprakande kort med den perfekta stämplen för vår utmaning. Så söt den lilla flagbanderollen är. Tack för att du länkade upp till LLC:s parfymutmaning.

Kram, Sandy
Owner & Operator @ Live & Love Crafts