måndag 11 augusti 2008

Hm, jag skämmer bort...

er med många inlägg, men det är ju så mycket nytt som har hänt! Vi har nu fått kopplat in spishällen, diskmaskinen, ugnen & micron, paradis på jorden! Allt är dock väldigt hightech (eller så är vi lowtech) för det pep överallt igår kväll, vi kunde inte få igång diskmaskinen & inte stänga av spishällen, full kalabalik med andra ord! Men efter lite läsning (av mig då, guud förbjude att en man läser instruktionerna innan han provat själv..) löste det sig! Och med ett sånt framsteg var vi ju tvungna att köpa lite (mer) nytt till hemmet, denna gång med sambon i täten! Så idag har vi varit runt i många många inredningsaffärer, jag älskade det & Niklas började få kväljningar efter en 5-6 butiker. Jag försökte snällt förklara att man måste ha ett BRETT underlag innan man bestämmer sig... (jag vet att alla kvinnor nu nickar instämmande, eller?). Efter tre timmar av diskussioner, argumentering & bedjande blickar blev vi till slut med ny servis! Scrapkatten tipsade mig om Mateus & jag håller med, servisen är en guds gåva till kvinnor, men priset är ju dessvärre det inte... Vi räknade ut att en ny servis i det märket skulle kosta 7000 kr... Nja, inte aktuellt... Men på Åhléns hade de också en sirlig version, först tittade vi på den i vitt & diskuterade så intensivt att vi nästan missade den beiga... som stod på reabordet... med 30% rabatt på reapriset... Ni vet när man bara förstår att ödet hintar en, ja just så var det & efter lite tunga lyft hamnade den i vår lilla bil ;0) Och nedanför ser ni miraklet!



Vi har ju även varit på jakt efter grytunderlägg i gammaldags stil, hittade sirliga i gjutjärn men dels var de himla tunga & leder inte gjutjärn värme? I alla fall hittade vi söta i trådslöjd, även dessa på Åhléns, 25 kr/st. På Bolagret hittade vi en plåtburk som matchade kattskålarna & som ska innehålla maskindiskmedlet! Och avlutningsvis blev vi med en fin mortel i gjutjärn, har haft två innan, men den ena var för liten & den andra sliten (det rimmade!) så nu blev det nyköpt på Charlotte trend istället! Så det går framåt hela tiden. Imorgon ska vi kolla på kakel, vi hade bestämt oss för ett vitt, men oj, va många versioner av vitt det finns... Vi skulle ändå på Ikea & köpa någon hylla & tittade då på deras utställningskök & mumma, det var fint kakel. Så imorgon ska vi se om Golvpoolen har det kvar, håll tummarna! Nu ska jag titta på mysfilm. Nattinatti!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tycker att ni gjorde ett mycket bra servisval! Gillar det snirkliga mönstret på tallrikarna. Mateus.. ja, suck.. en dag kanske.. för vem säger att man inte äga flera serviser?? en för varje tillfälle liksom... ;-)