söndag 16 november 2008

Jag är förälskad...

i de nya magnolia-serierna jul, underbara, fantastiska motiv! Sötaste tomten alla kategorier är den lilla tomtan nedan, klar favorit! Och självklart får även Inkidos underbara stämplar vara med ;0)


Tomte, paket & fönster från Magnolia, Inkido textstämpel & brunt papper med text. Bladen är utstansade med bl a Leaf-stansen (vilken jag tokbråkar med, får dra ut varenda blad med pincett & 50% går då sönder, någon som har tips?)

Närbild på lilla tomtan.
Och så var jag i stan i fredags, lite shopping (kökshanddukar, ljuspåse & julgranskulor) & så letade jag julgardiner, vilket skämt... Jag vill ha röda gardiner i linne, himla svårfunnet... Jag hittade panelgardiner, allmogemönstrade, randiga mm men inga snygga enfärgade... Blir nog de randiga på Åhléns för facila 800 kr... Dubbelsuck... Jag ska först ge IKEA en chans men sen har jag nog gluttat överallt. Jisses vad julen är dyr för en homestaging-flicka med tema-jular ;0)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh Annica vilket underbrat julkort, jag gillar verkligen detta kort massor, jag har sådan "fern stans" eller jag har tre stycken small medium och large, mina fastnar inte, jag kan tock tycka att man får ta i för kung och fosterland för att trycka ut storlek L. Vilket märke har du? jag har från Punch Bunch.

//Malin

~Sannasmamma~ sa...

Stansa nån gång i folie, då "vässar" du kanterna ;)
Underbart kort!!! Den stämpeln har jag använt på mitt senaste kort också ;)
*gilla*
Kramis!

Suz sa...

Vad fina kort du gjort. Dessa stämplar är bedårande! Vad bra tips med punchen. Jag måste ha boxarhandskar till min ;) Det gör ont i händerna annars ,de är sååå hårda och pappret orkar knappt igenom:( Ha en bra vecka Kram Suz

Erica sa...

Jättefint kort Annica! Tilda är jättesöt!

Kan du inte sy själv då? Röd linne hittade jag på Åhlens för några år sedan, borde finnas nu också.. (har röda linnegardiner i vardagsrummet, helnöjd! klassiskt och håller i många år, många jular..). Har du kollat ellos föressten? de brukar ha färdigsydda linnegardiner och även på metervara.

Ha det bra!

Kram, Erica

PS Ditt brev postas i morgon istället, VAB:ar idag, så jag kom inte iväg att posta.. DS

Yvonne sa...

Verkligen kanonfint!!!