onsdag 26 november 2008

Mysigaste dagen....

har jag haft idag! Först en trevlig dag på jobbet, sedan åkte jag in till Malmö & gick på fotvård, det är något man borde göra oftare! Och för att avsluta dagen på bästa sätt gick jag med svärmor på blomsterbindning. I Svedala ligger en fantastisk blomsteraffär som heter Kultiverat, de har ett stilrent,barockt ståtligt formspråk med mycket mossa, glitter & annat naturmaterial! Jag gjorde två fina blomsterarrangemang som jag hoppas kunna fotografera en dag när dagsljus finnes... För det kvittar tyvärr att man slutar halv fyra, det är ändå mörkt när man kommer hem... Därför har det heller inte dykt upp några inredningsbilder, hoppas kunna föreviga julpyntningen på lördag så att ni får provsmaka! Men som tur var har jag två kort på lut, så ni kan få lite julkänsla! Även dessa går i den ruffiga, norska stilen!


Norskt julpapper sen ifjol, swirlsen är grungeboard från Tim Holtz.

Papper MME, snöstjärna från Maya road, stämpeltext Inkido, stämpelswirlen är BG:s.

Nu ska jag lägga huvudet på kudden, det kostar att ha kul, hi hi. Och just det, för er som uppskattar fina myskläder kan jag varmt rekommendera Kappahls stora myssortiment av pyjamasar, raggsockar & myskläder!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Supermysiga kort... låter som grdagen var mysig - jag ska nog åka till stan och kolla in sortimentet av myskläder, men jag min pinsamma människa kan inte köpa kläder på vuxenavdelningen, så jag får väl checka barnavdelningen - finns säkert ngt mysigt där med..

//Malin

petraso sa...

underbara kort!

Gertrud sa...

Vilka härliga julkort du gör. Och så mysigt du har det hemma hos dej. Jag hoppas du får en skön helg. Gertrud