måndag 17 november 2008

Var är mitt julkit?

Har sett att många fått sina Magnolia stämpelkit, jag är inte en av dem, är det någon som vet var tomten la mitt paket? Hm får hålla utkik denna veckan också?! Men trots avsaknaden av dessa stämplar vankades det julpyssel igår med en väninna, vi pratade mest så man kan väl kalla det en syjunta light?! Men mysigt var det, lussebullar, glögg & julmusik ;0) Men för att komma till kärnan av det hela får jag böra från början. Innan jag julmyste behövdes det nämligen städas lite, jag studsade omkring & storstädade i fyra timmar, allt medans sambon snusade gott... Men idag fick jag en god middag, man ska aldrig underskatta ett dåligt samvete, hi hi.

På husfronten knåpas det mest med småsaker, såå sköönt att göra vid alla småsaker, lister, mm (jag vet att alla husägare nickar igenkännande...). Och så har jag nog bestämt mig för julgardinerna från Åhléns, de kan hålla i många år (vilket sambon hoppas på!) & är stilrena så att man inte tröttnar ;0) Har bestämt mig för att tjuvstarta med adventspyntet på söndag, kommer nog lite bilder på det när det är färdigt! Älskar denna mystiden med alla ljus i fönsterna, dofterna av hyacint & grane, nybakat & glögg. Och vad kan då vara bättre än att njuta en vecka extra ;0)

På kortfronten har jag njutit av de nya motiven & en riktigt rolig sak, nämligen snöfärg! Ger jättefina detaljer, pricken över i:et helt enkelt!En av de äldre hänglarna, utstansade snöstjärnor & snö vid fötterna & vid texten.

Närbild på snöfärgen, visst är den fin? Inhandlad på Panduro.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Oh så fint kort... me like!
//Malin

Erica sa...

UNDERBART kort!!! Så fint målat och upplägget är jättefint också. Vilka fina snöflingor, vilket märke är det på den stansen??? gillar storleken och formen, superfina. Håller med om att snöfärgen blev pricken över i:et, detta måste jag undersöka närmare..
TACK för inspirationen!

Kram, Erica

MiaMaria sa...

Hoppas att du får ditt kit snart. Min avi har inte dykt upp heller (men jag har nog inte råd så det gör inget), och förra året missade de mig också! Ring och hör, de brukar svara snabbt nu tycker jag och skicka direkt om de missat.

petraso sa...

Snöfärg jisses va mumsigt!!!
Ser superläckert ut!!!
Attans har inte dina stämplar kommit då får du mog ringa! alla verkar ha fått dom redan!

Hjärtat Mitt sa...

Japp, pyssel och pyntning, det är det enda man vill syssla med nu. Vem har tid att jobba :)

Kram Mari i Marieholm