torsdag 13 november 2008

Sepia i alla dess former!

Jag har märkt att om man fotar utan blixt när det är halvtaskigt ljus blir nästan vissa foton lite gammaldags sepia & inspirerad av detta gjorde jag lite kort i denna stil... Men först vill jag göra ett offentligt tillkännagivande: jag gillar inte russin i kakor, därför har inte mina lussebullar russin. Slut på offentligt erkännande. Slipper jag era förnumstiga kommentarer om russin nu? ;0)


Visst ser vår skänk med prydnader väldigt gammaldags ut?

Och här är mitt bloggtillhåll, nu med två datorer (ej på bild), en gammal med streckad skärm & en ny som är så liten att man inte kan läsa sina mail i hotmail...

Litet sepia julkort. Magnolian sitter på en tag från 3ndypapir, notpapper & brunt snöstjärnepapper Panduro, det gråa minns jag inte... Chockerande va?

Och så en liten frusen magnolia, detta kort ska renoveras med en fårskinnspall & en snölykta, inte nöjd med det såhär. Men visst blev cirkelstämpeln fin som "måne"?

Nu ska jag äta mannagrynsgröt & läsa nya Underbara julhem/Drömhem & trädgård!

4 kommentarer:

Anonym sa...

God morgon!

Verkligen underbara kort och bilderna från ditt hem är så stämingsfulla - jag gillar massor!

//Malin

~Sannasmamma~ sa...

Åhh.. Du gör så fina och annorlunda kort!!! =)

Erica sa...

Vad fint med kort i sepiatoner!! Jättesnyggt med granarna så där, gillar den idén, kanske liftar den någon gång om det är ok? Fint med "månen" gillar hur du målat den.

Den tidning du nämnde har jag också, Drömhem och trädgård har ju två jultidningar i år, när jag tänker efter köper jag nog de flesta jultidningar, kan liksom inte låta bli.. :-)

Kram, Erica

http://formatc.se sa...

Fyfan va mysigt du har det hemma!
Komhit och hjälp mig inreda ;D