lördag 22 november 2008

Välkommen du vackra vinterskrud!

Igårmorse tog mitt barnsliga hjärta ett extra skutt när jag upptäckte lite pudersnö på bilen! Under dagen snöade det på mer & mer och jag var stormförtjust! Visst, hemfärden tog 35 min istället för de vanliga 20, jag höll på att köra av två gånger men vad gör det när hela landskapet är inklätt i vit finklädsel *suckar hänfört* På kvällen gick jag ut bara för att lyssna på tystnaden & knarret under fötterna och imorse tog jag den långa promenaden för att handla bullar, allt medans jag stirrade surt på alla skyfflandes, saltandes grannar... Visst, jag vet också att äldre kan trilla, att det är svårt att köra barnvagn osv men den barnsliga, estetiska sidan av mig muttrar lite surt åt alla snöförstörande tomtar... Snön ligger ju sällan mer än 2 dagar ändå här i södra Skåne, så nu vill jag införa skyffelförbud, någon som vill upp till kamp?! ;0) Nåja, jag fick åtminstone förevigat vinterskruden när den klätt in vårt hus, säg, är det inte fint?

Vårt hur från gatan sett. I det lilla fönstret tror jag mig alltid se spöken ;0)

Skymning i trädgården. Till vänster har ni det gamla utedasset, sött va? Ni får titta noga för den här längan ligger risigt till för renovering nästa sommar!

Lite inköpt, har börjat pynta vardagsrum & kök, så mumma, bilder kommer snart...

Och sist men absolut inte minst kommer mitt bidrag till Papertake weeklys utmaning, ett kort med snö! Har ju bloggat runt lite i den norska bloggvärlden & formligen storälskar denna ruffiga stil så detta kort är direktinspirerat från Norge!

Nu ska jag avnjuta mitt juliga vardagsrum (som tog mig 5 timmar att göra klart...) & ja just det, jag skulle ju ha varit flytthjälp idag men det visade sig att de tjuvstartat med de små grejorna redan i veckan, kvar var möblerna & då sa sambon: "Du kanske vill vara hemma & pyssla istället"? Efter ingen betänketid alls höll jag storligen med ;0)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Väldigt fint kort, och jag hade verkligen varit hemma och pysslat, flytthjälp låter inte superkul..

//Malin

Erica sa...

Vilket vackert hus ni har! Ja visst är det vackert med det vintervita.. :-) I dag har jag putsat fönster och strykt 8 gardinlängder, nu ska det bli jul i vår stuga också, "tjuvstartar" lite..

KORTET är jättefint!! gillar det jättemycket, alla detaljer, snyggt med wellpappen!

Ha det bra och önskar dig en fortsatt trevlig helg!

Kram, Erica

Anki sa...

Du har fått en nominering i min blogg välkommen in och hämta den :)
www.ljuvligtvitt.blogspot.com

Kram Anki

steph sa...

Lovely card! Thanks for joining us for the PTW challenge! x

PETRASO sa...

underbart!! Wow vilket vackert hus och vilken söt sambo som frågar om du vill pyssla istället WOW WOWWWWWWW!!!